Life

Lidia Buble ar fi încercat să mituiască doi polițiști. A ajuns să dea declarații la DIICOT

Lidia Buble are probleme cu legea. Se pare că ar fi încercat să mituiască doi polițiști pentru ca aceștia să nu o testeze cu aparatul etilotest, iar în scurt timp a ajuns la DIICOT.
09.11.2021 | 21:53
Lidia Buble ar fi incercat sa mituiasca doi politisti A ajuns sa dea declaratii la DIICOT
ADVERTISEMENT

Lidia Buble se pare că a avut probleme grave. Cântăreața ar fi încercat să mituiască doi polițiști, la îndemnul unui prieteni.

Ceea ce nu a știut vedeta a fost faptul că telefonul amicului său era deja monitorizat, acesta fiind vizat într-un alt dosar. Așa că toată convorbirea vedetei cu prietenul său a fost înregistrată.

ADVERTISEMENT

Astfel, cântăreața a fost chemată de DIICOT la audieri.

Lidia Buble a încercat să mituiască doi polițiști. A ajuns să dea declarații la DIICOT

Lidia Buble ar fi fost nevoită să meargă la DIICOT să dea declarații, potrivit gândul.ro. Aceasta a fost oprită în trafic, iar cei doi polițiști, un bărbat și o femeie, i-au cerut să sufle în aparatul etilotest.

Lidia Buble nu a dorit și a sunat un prieten pentru a-i cere sfatul. Acesta i-ar fi spus să le dea bani polițiștilor pentru a scăpa.

ADVERTISEMENT

Artista i-a convins pe cei doi oameni ai legii să accepte banii și au plecat împreună la locuința artistei, pentru că nu avea cash. Ajunsă acasă, Lidia Buble a constatat că nu are bani așa că a mers la bancomat însoțită de polițiști.

Acolo le-a dat suma negociată. După ce s-a încheiat totul, vedeta și-a sunat prietenul și i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Doar că, telefonul bărbatului era deja monitorizat, acesta fiind vizat într-un alt dosar. Procurorii DIICOT au făcut acum un nou dosar de corupție, faptele vizate fiind instigare, dare și luare de mită.

Se pare că Lidia Buble a fost chemată la audieri și ar fi scăpat de acuzații pentru că a cooperat și a dat o declarație completă.

ADVERTISEMENT

Fratele Lidiei Buble a rămas fără permis

Beniamn, fratele vedetei, a avut și el probleme cu legea la începutul anului. Acesta a fost prins conducând fără permis și a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare. În momentul în care a fost oprit de oamenii legii, bărbatul avea deja permisul de conducere suspendat pentru o faptă din trecut pe care o contestase.

Beniamin și-a recunoscut imediat fapta, așa că i s-a redus pedeapsa. În plus, judecătorii au constatat că acesta are un cazier curat și nu a avut niciodată probleme cu legea.

ADVERTISEMENT