Life

Lidia Buble, momente dificile în copilărie. Prin ce a trecut tânăra cântăreață

04.08.2020 | 22:25
Lidia Buble momente dificile in copilarie Prin ce a trecut tanara cantareata
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mărturisit recent că a trecut prin momente dificile în perioada copilăriei din cauza religiei sale, ea fiind neoprotestantă. Cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre bullying-ul cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva, în perioada în care era elevă la Deva.

Renumita artistă de muzică ușoară a dezvăluit că nu a suferit la fel de mult ca ceilalți din jurul ei și asta se datorează faptului că a știut că treacă cu vederea unele situații. Frumoasa blondină are o personalitate puternică, lucru care a ajutat-o enorm în anii copilăriei.

ADVERTISEMENT

„Într-o  țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen”, și-a început vedeta mărturisirea legat de perioada în care era șicanată de copii, relatează viva.ro.

Artista Lidia Buble, victima bullying-ului în copilărie

„Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a completat îndrăgita cântăreață.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 a vorbit și despre situația financiară pe care o aveau părinții săi în copilărie. Provenind dintr-o familie cu 11 copii, cântăreața a declarat că a învățat să aprecieze valoarea banului, în copilărie fiind puțin zgârcită.

Anii au trecut și situația s-a schimbat radical în familia Lidiei Buble. În prezent, aceasta spune că adoră să facă cadouri fraților, surorilor și nepoților săi, în special la sărbători când se pregătește din timp pentru a lua mici atenții pentru toți cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.

Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărțeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat.

ADVERTISEMENT

Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a mai adăugat frumoasa blondină, potrivit sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT