Life

Adevărul despre plecarea Lidiei Buble de acasă, de la Deva. Ce i-au spus părinții în fiecare zi

Lidia Buble s-a confesat legat de plecarea din Deva, mărturia scoțând la iveală sfaturile pe care le-a primit frumoasa blondină de la familia sa, în special de la părinți.
29.12.2021 | 23:51
Adevarul despre plecarea Lidiei Buble de acasa de la Deva Ce iau spus parintii in fiecare zi
Lidia Buble, confesiuni despre mutarea la București. Ce sfaturi a primit artista de la părinți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express s-a destăinuit în privința mutării la București, care s-a produs în urmă cu ani buni. Aici primul job a fost în calitate de bonă, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu.

Motivată de părinți să-și urmeze calea și visul, frumoasa blondină a știut mereu ce vrea. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion era sfătuită constant de familie să meargă pe drumul său pentru că așa i-a fost scris.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble se consideră o persoană norocoasă și este convinsă că locurile de muncă avute înainte de cariera artistă au făcut-o să fie omul din prezent. Cântăreața a mai lucrat și ca manager de vânzări auto în trecut.

Lidia Buble, confesiuni despre mutarea la București. Ce sfaturi a primit artista de la părinți

„Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar.

ADVERTISEMENT

Avantajul meu a fost că joburile de aici, cele dinainte să urmez cariera artistică, m-au ținut, oarecum, departe de gândurile și dorul de casă.

Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. 

ADVERTISEMENT

Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă.

Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București, dar am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris.

Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică, ce va deveni independentă și gata să cucerească lumea. Și, iată, eu zic că am reușit!”, a dezvăluit Lidia Buble pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Credincioasă din fire, blondina spune că a simțit că destinul a fost de partea ei și că Dumnezeu nu a lăsat-o niciodată la greu. A reușit să-și facă prieteni imediat cum s-a mutat în Capitală datorită joburilor sale.

Artista spune că este o persoană sociabilă, populară și care își face repede prieteni. De asemenea, lucrurile îi merg de minune și în plan profesional, de curând lansându-și propriul parfum, intitulat Karma.

Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o...
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut...
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident...
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident rutier: ”Înțelegere pe ce?”
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum...
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar...
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar dificili“. Ce sumă încasează lunar
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat dacă pot să plătesc cu cardul”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Codul Rutier. Toți șoferii fac această greșeală cel puțin o dată. Ce amenzi...
Codul Rutier. Toți șoferii fac această greșeală cel puțin o dată. Ce amenzi se dau
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?