Life

Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit cântăreața la Asia Express

Lidia Buble nu s-a mai abținut și a început să plângă în ediția a patra de la Drumul Împăraților. Totul a pornit de la un șofer.
21.09.2021 | 23:21
Lidia Buble nu sa mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi Ce a patit cantareata la Asia Express
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a trăit un moment pe care probabil că nu îl va uita curând. Cântăreața a fost extrem de emoționată și nu s-a mai putut abține, așa că a izbucnit în lacrimi.

Totul a început după ce surorile Buble au făcut autostopul și au reușit să prindă o mașină.

Șoferul s-a purtat extrem de frumos cu cele două fete și le-a răsfățat cum a știut el mai bine în timpul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit cântăreața la Asia Express

Lidia Buble a avut parte de o călătorie emoționantă. Ca în fiecare zi concurenții au fost obligați să facă autostopul pentru a putea ajunge la următoarea destinație.

Autostopul a fost destul de dificil pentru echipele care își doreau să câștige imunitatea. Lidia și Estera Buble au avut însă parte de o aventură pe cinste.

ADVERTISEMENT

După ce au stat minute bune pe marginea drumului, acestea au reușit să oprească o mașină. Tânărul a acceptat să le ducă până la următoarea destinație fără a primi în schimb niciun ban.

Lidia Buble
Lidia Buble, în lacrimi

 

Pe drum cele două surori au fost extrem de surprinse de atitudinea șoferului. Acesta le-a promis că va avea grijă de ele și va face orice pentru ca cele două concurente să aibă o călătorie agreabilă. Mai mult s-a oferit să le ducă și la un restaurant.

ADVERTISEMENT

Gestul a impresionat-o foarte tare pe cântăreață. Acesta nu s-a mai abținut și a început să plângă.

“Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț. Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată. M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de o viață”, i-a spus aceasta Esterei în mașină.

ADVERTISEMENT

Sora sa a încercat să o liniștească.

“Lasă-mă în pace că m-am atașat de el. Nici nu-l cunosc și plâng după el. A fost prea drăguț”, a mai spus artista.

Cine a câștigat amuleta de 1000 de euro

Trei echipe au participat la Jocul de Amuleta în ediția a patra de la Asia Express. La final amuleta de 1000 de euro a fost câștigată de Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. În plus au obținut și 8 puncte.  Patrizia Paglieri și Francesco au primit doar 5 puncte, la fel și Lidia și Estera Buble.

Cine a câștigat a doua imunitate

Concurenții au luptat marți seara pentru a doua imunitate din concurs. Aceștia s-au chinuit să prindă un feribot care îi ducea în Istanbul, acolo unde îi aștepta Irina Fodor. Patru echipe au reușit să se urce pe feribot și s-au străduit să ajungă cât mai repede la destinație.

Concurenții au crezut că vor fi așteptați în port, dar când au ajuns au avut parte de o surpriză. Au mai avut de parcurs încă 24 de kilometri până la statuia vulturului amplasată în una dintre cele mai cunoscute zone din Istanbul.

A doua imunitate din concurs a fost câștigată de Lidia și Estera Bulbe. Acestea au ajuns primele la Irina Fodor. Pe locul 2 au ajuns Natanticu și Eliza, în timp ce Anca și Alexandra au ajuns pe locul 3.

Luni seara, imunitatea a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre. 

ADVERTISEMENT