Life

Lidia Buble, planuri de nuntă și venirea pe lume a copiilor: ”Ar fi ideal pentru mine”

Lidia Buble, pregătită de căsătorie. Fosta iubită a lui Răzvan Simion își dorește să fie mamă. A spus câți urmași vrea să aibă.
30.12.2022 | 11:55
Lidia Buble planuri de nunta si venirea pe lume a copiilor Ar fi ideal pentru mine
Lidia Buble, pregătită de căsătorie. Fosta iubită a lui Răzvan Simion își dorește să fie mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express are planuri de nuntă și vorbește deschis despre venirea pe lume a copiilor. Cântăreața susține că ar fi ideal pentru ea să aducă pe lume mai mulți copii, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă.

Lidia Buble, pregătită de căsătorie. Fosta iubită a lui Răzvan Simion își dorește să fie mamă

Lidia Buble s-a iubit cu Răzvan Simion timp de 5 ani, însă nu a ajuns la altar. Vedeta a format un cuplu și cu actorul cubanez Harlys Beccera, dar într-un final au luat-o pe drumuri separate, însă nu și-a pierdut speranța.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață visează să îmbrace rochia de mireasă și să devină mama a trei băieți. Artista așteaptă să-l întâlnească pe Făt-Frumos și nu simte nicio presiune venită de la ceilalți sau de la familia sa.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

ADVERTISEMENT

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii.

Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a spus Lidia Buble în podcast-ul moderat de Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, singură sau într-o relație?

Lidia Buble nu a oferit prea multe detalii despre starea amoroasă și pare să fie mai discretă în ultima perioadă, în ciuda faptului că există zvonuri că ar forma un cuplu cu afaceristul și fostul jucător de volei Horațiu Nicolau.

Fosta participantă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV, nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, deși a apărut la brațul omului de afaceri de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși în zona de nord a Capitalei în timp ce luau masa de prânz în urmă cu câteva luni bune. Lidia Buble a făcut mai multe schimbări după cele două relații eșuate pe care și le-a asumat până acum.

ADVERTISEMENT