Life

Lidia Buble, postare surprinzătoare despre Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”

Lidia Buble a făcut o postare surprinzătoare despre Chef Cătălin Scărlătescu. Iată ce a spus fosta concurentă de la Asia Express despre juratul de la Chefi la Cuțite.
30.11.2021 | 21:53
Lidia Buble postare surprinzatoare despre Catalin Scarlatescu Stie cineva daca e casatorit
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a dat semne că ar fi interesată de Cătălin Scărlătescu, iar fanii se întreabă dacă nu cumva este din nou singură. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața s-a afișat alături de actorul Harlys Beccera.

În ediția specială Chefi la cuțite difuzată luni, 29 noiembrie, concurenții sezonului 4 Asia Express și-au pus la încercare abilitățile culinare.

ADVERTISEMENT

Au lipsit însă Lidia Buble și sora ei, Estera, dar au urmărit emisiunea de acasă. Iată ce a spus frumoasa cântăreață despre Chef Cătălin Scărlătescu!

Ce a spus Lidia Buble despre Cătălin Scărlătescu

Deși a apărut alături de Harlys Beccera în urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble le-a dat internauților de înțeles că nu ar mai fi într-o relație.

ADVERTISEMENT

Artista a făcut un comentariu la adresa lui Cătălin Scărlătescu, dându-le fanilor de gândit.

„Și acum ca să revin în forță de la Asia Express, știe cineva să îmi răspundă dacă e căsătorit Scărlătescu sau ceva? Că imediat scot rochia de la naftalină.

Doar nu credeți că acum dacă m-am întors din Asia, gata, s-au terminat căutările. Că voi știți ce am spus eu acolo când am plecat.

ADVERTISEMENT

(…) Îmi pare rău că nu m-am dus (n.r. la Chefi la Cuțite). Era ceva marfă pe acolo, Scărlătescu, Cuza, Francy”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

Lidia Buble
Lidia Buble, despre Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram

Bineînțeles, comentariul a fost făcut în spirit de glumă. Lidia Buble a menționat, la final, că story-urile ei reprezintă un pamflet.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că vrea să căsătorească încă de când se afla pe Drumul Împăraților, acesta fiind momentul la care a făcut referire în mesajul menționat mai sus.

Lidia Buble nu a oferit detalii despre relația ei cu Harlys Beccera, fiind destul de discretă în legătură cu viața ei amoroasă.

De ce au lipsit Lidia și Estera Buble de la Chefi la Cuțite

Lidia Buble a explicat și motivul pentru care nu a participat la această ediție specială a emisiunii culinare. Sora artistei, Estera, locuiește în Austria, așa că s-a întors la familia ei imediat după ce s-a terminat  Asia Express.

Sora ei nu a putut veni în țară pentru filmări, astfel că artista nu a vrut să meargă singură la emisiune.

Fanii și-ar fi dorit foarte mult să o vadă pe cântăreață la TV, alături de ceilalți foști concurenți de la Asia Express 4. Nici Mihai Petre nu a putut fi prezent, iar soția sa, Elwira, a venit singură.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România. Stă în Austria și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens.

Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT