ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a plecat în vacanță cu noua iubită: “Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”

Autor: Madalina Moraru | 03.09.2020 | 15:58
Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a plecat în vacanță cu noua iubită:
Iată ce primă reacție a avut Lidia Buble după ce a aflat că Răzvan Simion este cu o altă femeie în prezent

Lidia Buble a avut o primă reacție, după ce Răzvan Simion s-a afișat în public cu noua iubită. Vedeta a transmis totul prin intermediul contului ei de Instagram, acolo unde fanii au constatat care este starea ei din prezent, legată de despărțire.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă cu câteva luni de zile în urmă. Momentul a fost considerat neașteptat de către românii care îi îndrăgesc și cel care a anunțat separarea oficială a fost prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Vedetele au pus punct poveștii de iubire și după ce colegul de emisiune al lui Dani Oțil a încheiat un mariaj pentru a putea fi într-o relație cu solista. Alături de fosta parteneră, Răzvan Simion a stat mai bine de două decenii și ei au împreună doi copii ajunși la vârsta adolescenței.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Lidia Buble când a aflat că Răzvan Simion are altă iubită. Solista le-a dat de gândit fanilor

Bărbatul de televiziune a fost de curând fotografiat în compania unei alte femei. Este vorba despre o brunetă a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită.

Mai mult, atunci când a apărut și o fotografie cu Răzvan Simion și noua lui iubită, în presa de la noi, cei doi se aflau în Turcia, cel mai probabil într-o vacanță. Bruneta tunsă în stil bob care îl acompania la masă, în ceea ce părea să fie restaurantul unui hotel, le-a stârnit atenția urmăritorilor din mediul online.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre fani s-au întrebat și ce simte Lidia Buble, rămasă acasă, în România, despre toate aceste schimbări din viața prezentatorului. Artista a simțit nevoia să își exprime părerea în mediul online.

În secțiunea de InstaStory, vedeta a publicat mai multe mesaje, pe care urmăritorii le-au considerat clar cu mult subînțeles. Cântăreața originară din Deva a distribuit mai întâi o melodie a celor de la Vunk, în care se regăsea o nouă melodie.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a plecat în vacanță cu noua iubită Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi
Lidia Buble a avut reacții neașteptate în mediul online, după ce s-a aflat că Răzvan Simion are o nouă iubită

“Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi.”, a fost versul subliniat cu acest prilej de către Lidia Buble.

Totodată, în seria postărilor ce au urmat nu a lipsit și un cadou pe care aceasta l-a primit din partea prezentatorului Marius Tucă. A fost vorba despre o carte, pe care blondina le-a arătat-o și internauților, după ce i-a onorat acestuia invitația într-o emisiune de la Aleph News.

ADVERTISEMENT

“Am să te iubesc până la sfârșitul lumii”, a fost titlul cărții primită în dar de Lidia Buble. De asemenea, a fost un detaliu pe care vedeta a dorit să îl accentueze. Reacțiile surprinzătoare nu au fost trecute cu vederea de către fani. Mulți au fost de părere că artista de 27 de ani nu mai suferă de ceva vreme după despărțirea de Răzvan Simion.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!