Life

Lidia Buble, reacții dure din partea fanilor după ce s-a zvonit că ar fi împreună cu Cornel Ilie. “Distrugătoare de căsnicii”

04.10.2020 | 21:01
Lidia Buble reactii dure din partea fanilor dupa ce sa zvonit ca ar fi impreuna cu Cornel Ilie Distrugatoare de casnicii
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului românesc a fost din nou zguduită după ce s-a scris în presă despre o posibilă relație dintre Lidia Buble și Cornel Ilie. Fanii au avut reacții dure în legătură cu acest zvon.

Cei doi artiști au lansat o melodie împreună, iar fanii au speculat că formează un cuplu, deși niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fanii au criticat-o aspru pe artistă pe contul ei de Instagram și chiar au spus că ea este de vină pentru divorțul recent al solistului trupei Vunk.

Lidia Buble, reacții dure din partea fanilor cu privire la posibila relație dintre ea și Cornel Ilie

Lidia Buble este singură de câteva luni după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1. Nici Cornel Ilie nu a stat foarte bine la capitolul dragoste. Solistul trupei Vunk a divorțat recent de soția lui, așa că fanii au avut motive să aibă suspiciuni.

ADVERTISEMENT

După ce au lansat o melodie împreună în urmă cu câteva zile, fanii au asaltat-o pe Lidia Buble cu sute de mesaje pe rețelele sociale. Mulți au dedus că blondina formează un cuplu cu solistul de la Vunk și în viața reală, nu doar în melodie.

Însă nu doar melodia i-a pus pe gânduri pe internauți. Chimia dintre ei este evidentă în noua piesă intitulată “Vino, du-te”. Videoclipul piesei îi prezintă în ipostaze tandre, ca și cum ar forma un cuplu adevărat.

ADVERTISEMENT

În plus, Lidia postează pe Instagram din ce în ce mai multe poze împreună cu Cornel Ilie pentru a-și promova piesa. Recent, solista a postat o fotografie din clipul video al piesei care a stârnit un val de controverse.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vino /Du-te ? #maine #premiera #neatzacurazvansidani

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

 

 

 

Și nu doar comentariile curioșilor au fost problema, ci modul în care fanii au blamat-o pe blondină că ar fi distrus căsnicia dintre Cornel Ilie și soția lui.

ADVERTISEMENT

“Distrugătoare de căsnicii dacă se confirmă că e cu el. Degeaba pozezi atât de credincioasă dacă desparți deja 2 familii cu copii”, “Nu crezi că ești cam apropiată de el. No hate“, “Ce-ți mai plac bătrâneii.”

“Nu te hotărăști? Răzvan sau Dani? Că te văd în brațele lui Cornel…“, “Pun pariu că-i place de ăsta :))))”, “Sper să nu mă dezamăgești, nu vreau să cred că ești cu Cornel.”

“Frumoasă piesa! Sperăm doar să nu fie altă familie pe care o desparți..ești prea faină și mult mai matură acum ca să se repete istoria”, “Cornel Ilie e ‘puțin’ însurat și are copii. Nu cred că Lidia își dorește ca istoria să se repete.”

Acestea sunt doar câteva dintre sutele de comentarii de hate pe care le-a primit Lidia Buble. Fanii o judecă și pentru locul unde a ales să lanseze piesa, chiar la emisiunea fostului iubit.

Lidia Buble și Cornel Ilie au ales să cânte la “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar fostul iubit nu a reacționat prea bine la legătura dintre cei doi. Ba chiar a plecat din platou în timpul melodiei.

Cornel Ilie i-a anunțat acum o lună pe fani că divorțează de soția lui, după o căsnicie de cinci ani și doi copii. Nu este nimic confirmat în legătură cu relația dintre el și Lidia Buble, însă fanii sunt în continuare suspicioși.

Răzvan Simion a fost deja văzut în compania altei femei după despărțirea de solistă, însă nu a oferit nicio informație în plus.

ADVERTISEMENT