Life

Lidia Buble recunoaște: „Da, încă îl mai iubesc pe Razvan”

23.01.2021 | 14:55
Lidia Buble recunoaste Da inca il mai iubesc pe Razvan
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit cu aproximativ un an în urmă, dar se pare că sentimentele nu dispărut. Cântăreața a recunoscut că încă îl iubește pe fostul partener de viață.

Cei doi s-au despărțit după mai bine de cinci ani de relație, iar ruptura i-a adus în vizorul presei și a atras multe speculații și zvonuri. Anunțul a fost făcut de Răzvan printr-o postare distribuită pe contrul de Instagram.

ADVERTISEMENT

De atunci, lucrurile s-au mai schimbat. Prezentatorul de la „Neatza” s-a afișat în compania altei femei, iar Lidia a lăsat și ea de înțeles că un om special ar exista în viața ei.

Lidia Buble recunoaște: „Da, încă îl mai iubesc pe Razvan”

Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au profitat de ocazie. Urmăritorii acesteia nu au ezitat în pune întrebări incomode, la care aceasta a răspuns cu o sinceritate surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Când a fost întrebată dacă îl mai iubește pe Răzvan, ea a surprins pe toată lumea cu răspuns afirmativ. „Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund”.

„Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a explicat artista la InstaStory.

ADVERTISEMENT

Șirul de întrebări indiscrete nu s-a încheiat aici. Unele dintre postările de pe rețelele de socializare trădau existența unui om special în viața ei așa că fanii au dorit să afle cu exactitate dacă frumoasa blondină are un partener de viață la momentul actual.

„Eram sigură că această întrebare o să fie pusă de foarte multe ori. Este a nu știu câta oară când răspund la întrebarea asta. Nu am pe nimeni, o să aflați de la mine în momentul în care o să fie cineva”, a răspuns cântăreața.

ADVERTISEMENT

Curiozitățile internauților au vizat în continuarea relația dintre Lidia și Răzvan. Oamenii au întrebat dacă bărbatul încă este managerul ei muzical. Lidia a dezvăluit că relația profesională dintre ei nu s-a încheiat și este foarte recunoscătoare pentru sprijinul primit de la fostul iubit: „da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în carierea mea și pe drumul pe care eu am ales să merg. Vreau să-i mulțumesc din suflet”. Artista a adăugat că pregătește, alături de Răzvan, noi proiecte, iar, în curând o să apară și o nouă piesă.

ADVERTISEMENT