ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble, sărut cu un bărbat celebru din showbiz. Cântăreața a dat cărțile pe față

Autor: Alexa Serdan | 31.08.2020 | 12:47
Lidia Buble, sărut cu un bărbat celebru din showbiz. Cântăreața a dat cărțile pe față
Lidia Buble, sărut cu un bărbat celebru din showbiz. Cântăreața a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble a fost surprinsă zilele trecute în compania lui Emil Rengle, cei doi fiind protagoniștii unei ședințe foto incendiare. Frumoasa blondină și câștigătorul „Românii au talent” aproape că s-au sărutat, filmarea fiind făcută publică chiar de fosta iubită a lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Cântăreața poate fi observată în „tandrețuri” cu Emil Rengle, nimeni altul decât celebrul dansator român care a participat în cadrul emisiunii de talent de la Pro TV. Apropierea dintre cei doi a avut loc recent, cei doi fiind protagoniștii unui pictorial pentru revista Cosmopolitan.

La rândul lui, renumitul dansator a recunoscut că s-ar „mozoli” toată ziua cu artista. Mesajul îndrăzneț a fost publicat pe o rețea de socializare unde a primit numeroase aprecieri și mesaje din partea fanilor. Mai exact, a strâns peste 6.500 de inimioare virtuale.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, sărut cu dansatorul Emil Rengle. Artista a postat imaginea în cauză

„Recunosc că m-aș mozo(Li)(dia)bolic cu tine toată ziua. Mă simt «vindecat» de Buble”, a scris Emil Rengle pe Instagram în dreptul imaginii în care apare alături de Lidia Buble, fotografia fiind coperta revistei Cosmopolitan pentru luna septembrie.

Frumoasa cântăreață și Emil Rengle sunt foarte apropiați și chiar au fost văzuți împreună la mai multe evenimente mondene, mai ales după ce vedeta s-a despărțit de prezentatorul de la Antena 1. Cei doi se simt minunat unul în compania celuilalt și râd foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Lidia Buble, ședință foto alături de alte două colege de breaslă

Sore și Alina Eremia sunt alte două cântărețe care au făcut parte din ședința foto în care fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 și cunoscutul dansator apar împreună. Cele trei cântărețe se pare că sunt bune prietene, fanii așteptându-se chiar să colaboreze împreună la o piesă.

Atât, blondina și cunoscutul dansator, cât și celelalte două cântărețe apar pe coperta revistei, fiind vorba de două versiuni. În plus, imaginile de la ședința foto pot fi văzute și pe conturile lor de socializare.

ADVERTISEMENT

„Feblețea mea tu ești”, este mesajul scurt lăsat de Sore, în dreptul unei imagini în care apare alături de Lidia Buble, fotografia fiind postată pe contul de socializare al fostei iubite a lui Răzvan Simion.

„S-a închis la casa albă, doamna Lidia Buble”, a mai scris Sore la o altă fotografie, în timp ce Alina Eremia a fost mai discretă și a postat pe Instagram doar o imagine în care apare alături de Sore. 

ADVERTISEMENT
Alina Eremia, Sore și Lidia Buble
Alina Eremia, Sore și Lidia Buble, pictorial Cosmopolitan. Sursa foto: Instagram.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!