Life

Lidia Buble, sărut cu un bărbat celebru din showbiz. Cântăreața a dat cărțile pe față

31.08.2020 | 12:47
Lidia Buble sarut cu un barbat celebru din showbiz Cantareata a dat cartile pe fata
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost surprinsă zilele trecute în compania lui Emil Rengle, cei doi fiind protagoniștii unei ședințe foto incendiare. Frumoasa blondină și câștigătorul „Românii au talent” aproape că s-au sărutat, filmarea fiind făcută publică chiar de fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Cântăreața poate fi observată în „tandrețuri” cu Emil Rengle, nimeni altul decât celebrul dansator român care a participat în cadrul emisiunii de talent de la Pro TV. Apropierea dintre cei doi a avut loc recent, cei doi fiind protagoniștii unui pictorial pentru revista Cosmopolitan.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, renumitul dansator a recunoscut că s-ar „mozoli” toată ziua cu artista. Mesajul îndrăzneț a fost publicat pe o rețea de socializare unde a primit numeroase aprecieri și mesaje din partea fanilor. Mai exact, a strâns peste 6.500 de inimioare virtuale.

Lidia Buble, sărut cu dansatorul Emil Rengle. Artista a postat imaginea în cauză

„Recunosc că m-aș mozo(Li)(dia)bolic cu tine toată ziua. Mă simt «vindecat» de Buble”, a scris Emil Rengle pe Instagram în dreptul imaginii în care apare alături de Lidia Buble, fotografia fiind coperta revistei Cosmopolitan pentru luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și Emil Rengle sunt foarte apropiați și chiar au fost văzuți împreună la mai multe evenimente mondene, mai ales după ce vedeta s-a despărțit de prezentatorul de la Antena 1. Cei doi se simt minunat unul în compania celuilalt și râd foarte mult.

Cântăreața Lidia Buble, ședință foto alături de alte două colege de breaslă

Sore și Alina Eremia sunt alte două cântărețe care au făcut parte din ședința foto în care fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 și cunoscutul dansator apar împreună. Cele trei cântărețe se pare că sunt bune prietene, fanii așteptându-se chiar să colaboreze împreună la o piesă.

ADVERTISEMENT

Atât, blondina și cunoscutul dansator, cât și celelalte două cântărețe apar pe coperta revistei, fiind vorba de două versiuni. În plus, imaginile de la ședința foto pot fi văzute și pe conturile lor de socializare.

„Feblețea mea tu ești”, este mesajul scurt lăsat de Sore, în dreptul unei imagini în care apare alături de Lidia Buble, fotografia fiind postată pe contul de socializare al fostei iubite a lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

„S-a închis la casa albă, doamna Lidia Buble”, a mai scris Sore la o altă fotografie, în timp ce Alina Eremia a fost mai discretă și a postat pe Instagram doar o imagine în care apare alături de Sore. 

Alina Eremia, Sore și Lidia Buble
Alina Eremia, Sore și Lidia Buble, pictorial Cosmopolitan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT