Life

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate după Asia Express. Ce afecțiune are artista

Lidia Buble a făcut o dezvăluire neașteptată despre starea ei de sănătate după ultima ediție a emisiunii Asia Express unde este concurentă alături de sora ei, Estera.
21.10.2021 | 16:31
Lidia Buble se confrunta cu probleme de sanatate dupa Asia Express Ce afectiune are artista
ADVERTISEMENT

Probele dificile și greutățile și-au spus cuvântul după încheierea filmărilor de la Antena 1, asta pentru că vedeta a aflat cu ce probleme medicale se confruntă.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion le-a spus celor care o urmăresc în social media cu ce afecțiune a fost diagnosticată la vârsta de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a ales cu o boală după competiția Asia Express, asta după ce la un moment dat a fost nevoită să care un căruț cu vase care cântăreau 200 de kilograme.

Lidia Buble, probleme medicale după Asia Express. Ce a dezvăluit blondina

Frumoasa artistă și sora ei mai mare, Estera, au trecut prin misiuni destul de grele la Asia Express, însă la revenirea în România a aflat cu ce se confruntă din punct de vedere medical.

ADVERTISEMENT

„Doamneeeee, multzaaaam! Pentru mine, a fost cea mai grea zi de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU, aproape IM-PO-SI-BIL. 

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri. 

ADVERTISEMENT

Când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.

Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este roșie și sigur cineva pleacă acasă? K.O! Coșmar! Muuult stres și oboseală psihică. 

ADVERTISEMENT

Așa că da, am meritat din plin să ajungem primele la Irina, să avem un bilet asigurat către Georgia.

Estera ție vreau să-ți mulțumesc că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână. Te iubesc”, a scris Lidia Buble pe pagina sa Instagram.

Frumoasa blondină și sora sa mai mare, Estera, au acceptat provocarea de la Asia Express și sunt determinate să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT