Life

Lidia Buble și Cornel Ilie, noul cuplu din showbiz? Imaginea care a uimit fanii. “Sunteți cam apropiați”

28.09.2020 | 11:28
Lidia Buble si Cornel Ilie noul cuplu din showbiz Imaginea care a uimit fanii Sunteti cam apropiati
ADVERTISEMENT

Lumea mondenă românească are parte de noi vești șocante! În urma unei fotografii postate de artistă, fanii au intuit că Lidia Buble și Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, formează noul cuplu din showbiz.

Potrivit spynews.ro, cei doi artiști ar avea o relație de dragoste, după cum reiese din imaginea postată. Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat nimic.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au trimis fie comentarii negative la adresa lor, fie cuvinte de laudă. Unii s-au bucurat la gândul că cei doi ar forma un cuplu.

Lidia Buble și Cornel Ilie, noul cuplu din showbiz? Ce a postat artista

Cornel Ilie și-a anunțat fanii acum o lună că urmează să divorțeze după cinci ani de căsnicie. În general, viața solistului de la Vunk nu se află în atenția presei. De data aceasta însă, o simplă fotografie a schimbat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Artistul a devenit imediat un nou subiect de discuție în mass-media, însă nu doar din cauza divorțului din viața sa. Cornel Ilie a apărut într-o imagine postată de Lidia Buble pe Instagram, unde cei doi pozează îmbrățișați.

Cei doi se pregătesc să lanseze o nouă melodie, așa că postează adesea fotografii de la filmări. Chiar și așa, suspiciunile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Iată imaginea care a provocat un val de comentarii la adresa celor doi.

Lidia Buble Cornel Ilie
Lidia Buble alături de Cornel Ilie. Sursa foto: Instagram

Comentariile fanilor sunt referitoare la apropierea dintre cei doi și la ipostaza în care s-au afișat pe rețeaua socială. Fotografia face parte din videoclipul pentru noua melodie a celor doi, “Vino/ Du-te”, însă faptul că Lidia Buble a postat-o tocmai pe aceasta a provocat diverse reacții.

“Băi, sunteți cam apropiați, nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”, “Te-ai sărutat cu el. Sigur sută la sută.”, “Da v-ar sta bine ghegheghe”, sunt doar câteva dintre comentariile primite pe contul oficial de Instagram al artistei.

ADVERTISEMENT

În plus, fanii au speculat că Lidia Buble este motivul divorțului dintre Cornel Ilie și soția sa! “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, sună unul dintre comentarii.

Cornel Ilie a postat și el pe Instagram câteva imagini de la filmările videoclipului, însă nu într-o ipostază la fel de romantică. Lidia Buble i-a comentat artistului folosind un emoticon în formă de inimă, dar cei doi nu au dat mai multe detalii.

Atât Lidia, cât și solistul trupei Vunk au ieșit recent din relațiile pe care le aveau. Lidia Buble s-a despărțit recent de Răzvan Simion, iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-a afișat deja cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT