Life

Lidia Buble, strigăt de durere în noua ei piesă. Răzvan Simion, sursa de inspirație?

06.03.2021 | 17:35
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a lansat o nouă piesă vineri, 5 martie, și a transmis un mesaj plin de durere, care i-a impresionat pe fani, mișcați de versurile îndrăgitei artiste. Noua melodie a fost foarte bine primită de public, judecând după comentariile de pe YouTube. 

„Intens” se numește cel mai nou single al blondinei și a ajuns deja în trending și se apropie de 200 de mii de vizualizări. Fanii au fost de-a dreptul impresionați da această piesă și au lăsat sute de comentarii. Unii dintre fani sunt convinși că Răzvan Simion a inspirat versurile dureroase.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble este una dintre cele mai apeciate cântărețe din industria muzicală românească și a lansat hit după hit de fiecare dată. Vocea ei și versurile pline de sentimente au fost întotdeauna pe placul celor care o urmăresc.

Lidia Buble, strigăt de durere în noua ei piesă. Răzvan Simion, sursa de inspirație?

„De-aș fi știut cânt te-am văzut că nu mai vii până diseară,/ M-aș fi prins la pieptul tău atât de strâns, ca pentru ultima oară,/ Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide ușor/ Mai am atâtea lucruri să îți spun, dar toate vorbele dor”, sunt câteva dintre versurile melodiei care i-a cucerit pe fanii artistei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a primit sute de comentarii din partea fanilor, care au recunoscut că piesa „Intens” i-a adus până la lacrimi. Unii sunt de părere că versurile îi sunt dedicate fostului ei iubit, Răzvan Simion.

„Este pentru Răzvan melodia… se simte asta/ Știi sentimentul ăla când muzica nu e suficient de tare în căști pentru cât de frumoasă e melodia?/ După piesa asta tremura carnea pe tine la propriu/ Capodoperă! Ne-ai tulburat intens cu nuanțele din vocea ta și imaginile din clip. Te îmbrățișăm cu admirație și dragoste.”

ADVERTISEMENT

„Bunul Dumnezeu ti-a dăruit cel mai minunat lucru, vocea ta incredibil de intensa și de puternica in același timp! Un artist sufletist și minunat! Felicitări pentru tot ceea ce este Lidia Buble!/ Piele de gaina si lacrimi in ochi/Piesa e arta ,si vocea ta la fel!/ Lidia,ne-ai facut primăvara mai frumoasaaaa”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Lidia Buble, față în față cu Răzvan Simion la Antena 1

Lidia Buble a fost invitată vineri la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a avut o întâlnire de gradul zero cu cel care i-a fost partener timp de cinci ani. După ce s-au salutat, blondina a fost abordată de Florin Ristei, care se ocupă de invitați, iar Răzvan Simion a refuzat să se alăture discuției.

ADVERTISEMENT

„Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apățați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a transmis Lidia Buble la matinal.

ADVERTISEMENT