ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble suferă după Răzvan Simion. Mărturisirea care aruncă totul în aer: „De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea”

Autor: Ionuţ Cataramă | 22.09.2020 | 15:24
Lidia Buble suferă după Răzvan Simion. Mărturisirea care aruncă totul în aer: „De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea”
Lidia Buble și Răzvan Simion. Sursa foto: spynews.ro

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de la începutul lunii iunie, de când matinalul a anunțat despărțirea de artistă. Cu toate că au rămas prieteni și colaborează pe plan profesional, vedeta suferă după fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Culmea este că prezentatorul de la Neatza are deja o nouă relație cu o femeie misterioasă, însă Lidia Buble nu este prea fericită de acest lucru, iar mărturisirea a venit odată cu noul single pe care urmează să-l lanseze cu trupa Vunk.

Cântăreața a povestit că piesa o reprezintă 100%, ceea ce înseamnă că durerea încă nu a dispărut.

Lidia Buble, părăsită chiar de ziua ei

În ajunul zilei sale de naștere, Răzvan Simion a postat un mesaj prin care anunța despărțirea de vedetă. ulterior, acel mesaj a fost șters de pe Instagram. Întâmplarea a avut loc chiar în ajunul zilei de naștere a artistei, înainte să împlinească 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost săracă în declarații cu privire la despărțire și nimeni nu știe când s-au despărțit exact cei doi și care a fost motivul principal.  Cert este că Lidia Buble suferă și acum după Răzvan Simion, căci în noul single cântă despre suferința pe care acesta i-a provocat-o în timpul relației și după despărțire.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari”, acestea sunt versurile care o fac pe artistă să lăcrimeze.

View this post on Instagram

Long time no selfie 🤳

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită. E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

ADVERTISEMENT

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți.”, a mărturisit Lidia Buble peInstagram.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!