Life

Lidia Buble, vacanță de vis în destinația miliardarilor. Cât a scos artista din buzunar pentru o pizza. ”Dacă aș fi știut, nu aș fi comandat”

Lidia Buble nu se uită la bani când vine vorba dee poftele sale culinare. Cât a plătit artista pentru o pizza într-o stațiune de lux.
27.03.2024 | 18:59
Lidia Buble vacanta de vis in destinatia miliardarilor Cat a scos artista din buzunar pentru o pizza Daca as fi stiut nu as fi comandat
Lidia Buble a plătit o mică avere pe o pizza în Courchevel. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

”După muncă și răsplată”, așa poate fi descrisă viața Lidiei Buble. În ultima vreme, artista a muncit din greu pentru a-și îndeplini dorințele profesionale, dar nu a uitat nici de micile plăceri ale vieții. Pentru că adoră să călătorească și să descopere locuri noi, Lidia Buble s-a răsfățat cu o vacanță în stațiunea miliardarilor.

Lidia Buble a ajuns în stațiunea unde se distrează surorile Kardashian

Lidia Buble este una dintre cele mai active artiste de la noi pe social media. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să stabilească o conexiune puternică cu fanii și împărtășește cu ei tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Recent, artista a fost în una dintre cele mai mediatizate destinații turistice, acolo unde doar miliardarii ajung. Vedete precum Kendall Jenner, Kim Kardashian sau Paris Hilton au călcat și ele în destinația scumpă.

Lidia Buble a fost în Courchevel, o stațiune turistică recunoscută pentru prețurile piperate, dar și pentru condițiile de lux. Iarna, destinația din Franța este luată cu asalt de oamenii cu bani și de persoanele publice.

ADVERTISEMENT

Artista a ajuns în Courchevel pentru că și-a dorit de foarte mult timp, dar a sesizat un lucru. Destinația nu mai este chiar atât de inaccesibilă românilor. În perioada în care Lidia Buble a mers să se relaxeze în Courchevel, a recunoscut că s-a simțit ca la Poiana Brașov, printre atâția români.

”Știu că au fost şi câţiva români care s-au răsfăţat, au venit pe lux şi opulenţă. Anul acesta, parcă, au fost mai mulţi români ca niciodată în Courchevel. Zici că erai pe pârtie la Braşov.”, a spus Lidia Buble în podcastul Oanei Andoni.

ADVERTISEMENT

Artista a plătit o mică avere pe o pizza cu trufe

Courchevel este o destinație faimoasă în toată lumea și este singura stațiune din Franța cu hoteluri cotate la șase stele. Cu un asemenea grad ridicat de confort, nu este de mirare că prețul serviciilor este pe măsură.

Deși nu duce lipsă de bani, Lidia Buble a fost sinceră și a recunoscut că regretă că a plătit atât de mult pe o pizza. Artista a povestit că s-a așezat la masă, s-a uitat pe meniu, însă nu a acordat atenție prețurilor. Când a venit nota de plată, a avut o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a plătit 150 de euro pentru o pizza. Vedeta a recunoscut că a fost o pizza delicioasă, cu trufe, dar nu ar fi dat niciodată aproape 800 de lei pe un asemenea preparat.

Mai în glumă, mai în serios, Lidia Buble a recunoscut că în București ar fi trăit trei zile cu o sumă atât de mare de bani. Însă, exceptând nota piperată de la restaurant, vacanța a fost una de vis.

”La un moment dat, îmi comandasem o pizza. Nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată… Dacă aș fi știut, nu mi-aș fi comandat. Nu că nu-mi permiteam, dar de banii ăia mâncam trei zile în București.”, a mai spus Lidia Buble.

ADVERTISEMENT