Life

Lidia și Estera Buble, în lacrimi la Asia Express: „Plângem de ciudă. Mă omoară frica asta”

Lidia și Estera Buble au izbucnit în lacrimi la Asia Expres, în cadrul ediției de duminică seară. Cele două concurente sunt în pericol să fie eliminate.
22.11.2021 | 10:04
Lidia si Estera Buble in lacrimi la Asia Express Plangem de ciuda Ma omoara frica asta
ADVERTISEMENT

Lidia și Estera Buble au izbucnit în plâns la Asia Express. În ediția de duminică, 21 noiembrie, cele două au ajuns ultimele la Irina Fodor, după care nu s-au mai putut abține și au plâns în fața prezentatoarei show-ului.

Au mai rămas patru echipe în joc, iar probele din Israel s-au dovedit a fi destul de dificile pentru concurenți. În ediția de aseară, echipele au avut misiuni diferite, care le-au pus la încercare.

ADVERTISEMENT

Lidia și Estera Buble, în lacrimi la Asia Express

După ce au realizat că au ajuns ultimele la Irina Fodor, Lidia Buble și sora ei, Estera, au izbucnit în lacrimi.

Cele două au fost nevoite să aleagă una dintre cutiile disponibile pe masă, însă alegerea a fost una extrem de dificilă. Surorile Buble pleacă sau rămân în competiție în funcție de cutiile respective.

ADVERTISEMENT

Ele riscă să fie eliminate dacă în cutie se află o nestemată roșie. În celelalte două cutii se află nestemate verzi. Cosmin și Eliza Natanticu au primit prima cutie, cea care urmează să le decidă soarta pe Drumul Împăraților.

„A fost foarte greu să aleg o cutie, pentru că stai sa te gândești că într-una este o piatră roșie sau în cealaltă verde, iar totul depinde de alegerea ta.

ADVERTISEMENT

Îmi vine sa plâng și să râd în același timp”, a declarat Lidia Buble la Antena 1.

Gândul că ar putea părăsi competiția în funcție de ceea ce se află în cutie a fost unul de nesuportat pentru surorile Buble. 

„Mi-e ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie. (…) Mă omoară frica asta de necunoscut”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Plângem de ciudă”, a completat Estera Buble.

Irina Fodor a încercat să le încurajeze pe cele două concurente, indiferent de ce va fi în continuare. Prezentatoarea le-a felicitat pentru tot parcursul lor pe Drumul Împăraților.

Au mai rămas doar patru echipe în competiție, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru fiecare concurent. Probele sunt dificile, iar stresul și oboseala acumulate își spun cuvântul.

În urma ediției de duminică, 21 noiembrie, cele două echipe în pericol de eliminare sunt cele formate din Eliza și Cosmin Natanticu și Lidia și Estera Buble.

Presiunea este foarte mare pentru toate echipele, acum că a mai rămas puțin până în marea finală.

ADVERTISEMENT