Life

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele mai speciale 3 zodii. Au un har pe care nu îl mai are nimeni

Care sunt cele mai speciale 3 zodii, potrivit Lidiei Fecioru. Harul deosebit pe care îl au, în comparație cu restul nativilor.
17.11.2023 | 12:46
Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt cele mai speciale 3 zodii Au un har pe care nu il mai are nimeni
Cele mai speciale trei zodii. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Fiecare zodie este specială în felul ei, însă trei dintre nativii horoscopului sunt cu totul deosebiți. Aceștia sunt capabili de lucruri la care puțini se gândesc. Potențialul lor este unul invincibil. Iată ce spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Care sunt cele mai speciale trei zodii. Dezvăluirile Lidiei Fecioru

Cei trei zodii pe care le-a enumerat Lidia Fecioru dețin calități despre care nu ar putea avea habar, iar dacă le știu deja, în mod cert trebuie să se simtă speciale. De altfel, trebuie să fie și prudente la cum profită de ele. Dacă le utilizează pentru a face rău altuia, roate se poate întoarce.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Pești, Vărsători și Fecioară. Acești nativi ar forma împreună o echipă foarte bună, dacă își vor uni forțele. Puțini ar îndrăzni să treacă peste cuvântul lor. Asta datorită tocmai pentru că sunt în stare de un lucru rar întâlnit.

Prin ce se aseamănă Peștii, Vărsătorii și Fecioarele?

Ce au în comun Peștii, Vărsătorii și Fecioarele? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că aceste zodii au capacitatea de a vedea în viitor, mai exact premoniții. Ce născuți în zodia Pești pot chiar primi ”semnale” legate de moartea cuiva.

ADVERTISEMENT

Totodată, Peștii sunt foarte bune planificatori. Când își propun să facă un lucru se retrag și calculează atent detaliile. Au chiar și perioada lor de ”renaștere” când pun în practică obiectivul avut în minte și nu obosesc o clipă din a acumula informații.

Vărsătorii prevăd uneori ce se poate întâmpla prin vis. Visează situații, lucruri, pe care la scurt timp le vede și în viața reală. Există momente când se tem de realitate, deoarece poate fi mai intensă decât în visul lor. De multe ori, preferă să țină pentru ei ceea ce le apare în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

”Văsătorii visează. Ei au premoniţia visului. Primesc informaţia, uneori le este şi frică de cât de reale se dovedesc visele”, a detaliat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Cât despre Fecioare, ele sunt foarte riguroase când vine vorba despre premoniții. Spre deosebire de Pești și Vărsători, chiar preferă să țină pentru ele ceea ce deja știu. Pot fi și viclene pe alocuri, întinzând capcane celor cărora le cunoaște deja viitorul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Fecioarele sunt zodii care vor să cunoască absolut totul despre altcineva, pentru a vedea dacă sunt mai presus sau mai prejos decât ele. Rareori vei vedea o Fecioară făcând lucruri pe grabă, necalculate. Este cea mai organizată zodie a horoscopului.

ADVERTISEMENT