Life

Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiecte nu trebuie să-ți lipsească din casă dacă vrei să ai noroc: „Asta aduce bogăție”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiecte aduc noroc în casă. Ce nu trebuie să-ți lipsească din locuință dacă vrei să ai parte de bunăstare.
14.05.2022 | 22:07
Lidia Fecioru a dezvaluit ce obiecte nu trebuie sati lipseasca din casa daca vrei sa ai noroc Asta aduce bogatie
Lidia Fecioru a spus care sunt obiectele care aduc noroc în casă. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiecte aduc noroc într-o locuință. Există anumite detalii de care trebuie neapărat să se țină cont.

Lidia Fecioru a spus ce obiecte aduc noroc în locuință. Piesele de mobilier au o importanță deosebită

Lidia Fecioru a mărturisit că există multe obiecte care aduc noroc într-o casă. În primul rând, trebuie să fim foarte atenți atunci când așezăm mobila, deoarece aceste detalii au o importanță deosebită. Astfel că, mesele trebuie să aibă colțurile rotinjite, iar pereții să fie colorați.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală.

Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească. E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, Lidia Fecioru a dezvăluit că salvia alungă ghinionul și este bine să ardem această plantă din când în când pentru a elimina energiile negative.

Printre plantele care aduc noroc, atât la bani, în casă, cât și în plan personal se numără și bambusul. Iar când vine vorba de piese de decor, Lidia Fecioru a spus că din locuință să nu lipsească cele în formă de pește sau potcoavă.

ADVERTISEMENT

„Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă. Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor.

Potcoava aduce foarte mult noroc şi e bine să fie găsită, nu cumpărată. Ideal ar fi să o găseşti. Potcoava are un loc special: deasupra uşii sau pe poartă şi se pune cu U-ul în sus. Nu în jos, ci în sus”, a adăugat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Fructele și dulciurile aduc noroc: „Asta aduce bogăție”

De asemenea, bioenergoterapeutul a mărturisit că fructele și dulciurile aduc, de asemenea, noroc. Astfel că, din casă nu trebuie să lipsească un coș în care fructele să fie așezate frumos.

„E bine să avem un bol sau un coş cu fructe în casă. Ele se şi combină frumos, arată bine, dar şi aduc un loc în societate. Îţi asigură un loc în societate. Se spune că trebuie să punem opt portocale, iar dacă una se strică o schimbăm. Asta aduce bogăţie casei.

Cristale ne putem pune în casă, cuarţurile, lămpile de sare, elefanţi. La statuetele cu elefanţi trebuie să fie cu trompa în sus şi trebuie să fie cel puţin trei, să aibă suita, adică mama, tata, fiul”, a spus Lidia Fecioru.

Totodată, despre obiectele care înfățișează cai se spune că îți dau posibilitatea de a fi un lider. Clopoțeii de vânt, așezați sus, într-un colț, pentru a trece pe sub ei, semnifică bogăție și sunt aducători de bani.

ADVERTISEMENT