Life

Lidia Fecioru, fericită după ce fiul ei a făcut nunta: “Am avut emoții, ca orice mamă”

Lidia Fecioru este fericită după ce fiul ei a făcut nunta. Bioenergoterapeuta recunoaște că a avut mari emoții cu ocazia evenimentului.
09.10.2022 | 17:30
Lidia Fecioru fericita dupa ce fiul ei a facut nunta Am avut emotii ca orice mama
Fiul Lidiei Fecioru a făcut nunta. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru este în culmea fericirii după ce fiul ei a făcut nunta cu aleasa inimii lui. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, dar nu la București.

Ce spune Lidia Fecioru după ce fiul ei a făcut nunta

Fiul Lidiei Fecioru și partenera lui au programat nunta de dinainte de pandemia de COVID-19, dar au fost nevoiți să aștepte până anul acesta pentru a se putea căsători.

ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeuta, care recent a avut COVID-19, a devenit soacră pentru a doua oară, însă primul ei fiu nu a vrut să facă nunta din cauza agitației pe care o presupune acest eveniment.

Tânărul și partenera lui de viață au așteptat foarte mult ziua în care au făcut marele pas. Nunta a avut loc la Pitești și nu la București, iar Lidia Fecioru a avut și invitații ei personali.

ADVERTISEMENT

“Sunt pentru a doua oară soacră, numai că primul băiat nu a vrut să facă nuntă, au zis că este o alergătură eternă pentru ei. (…)

Al doilea băiat a programat nunta înainte de pandemie, a tot amânat-o trei ani de zile (…) Un eveniment frumos, pe care chiar l-au așteptat. M-am bucurat.

ADVERTISEMENT

Am avut emoții, ca orice mamă, e normal că am avut invitații mei personali și trebuie să ai grija lor, în primul rând.

Nunta nu a fost în București, am plecat la Pitești.”, a explicat Lidia Fecioru la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mirii au cerut și părerea Lidiei Fecioru, însă aceasta i-a lăsat pe ai să organizeze evenimentul așa cum și-au dorit. Bioenergoterapeuta nu a vrut să se amestece în planurile de organizare pentru nuntă.

“A fost frumos, niște nași minunați, de la Sibiu. Important este că a ieșit cum și-au dorit ei.”, a adăugat ea.

Lidia Fecioru, anunț important despre emisiunea Adevăruri Ascunse

Recent, Lidia Fecioru a făcut un anunț despre emisiunea Adevăruri Ascunse, în care apărea alături de Mihai Voropchievici în fiecare sâmbătă.

Numerologul își prezenta runele în cadrul acestei emisiuni, însă au intervenit schimbări după ce Antena 3 a devenit Antena 3 CNN.

Astfel, din cauza parteneriatului cu CNN, emisiunea Adevăruri Ascunse ar putea ajunge să fie difuzată doar online.

“Sâmbăta aceasta (n.r.: 1 octombrie) nu vom fi pe post. Am înțeles că vor să ne treacă în online. Nu știu exact ce o să facem.

Din câte pot să vă spun emisiunea va fi fie exclusiv pe Antena Play, fie pe site-ul Antenei 3.”, a declarat Lidia Fecioru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT