Life

Lidia Fecioru dezvăluie mantrele magice ale iubirii în 2022, pentru fiecare zodie. Vești bune pentru Taur

Lidia Fecioru a dezvăluit, la Antena 3, mantrele magice ale iubirii pentru fiecare zodie. Fiecare nativ ar trebui să rostească expresiile următoare pentru a avea parte de dragoste adevărată.
09.01.2022 | 21:09
Lidia Fecioru dezvaluie mantrele magice ale iubirii in 2022 pentru fiecare zodie Vesti bune pentru Taur
Lidia Fecioru dezvăluie mantrele magice ale iubirii în 2022, pentru fiecare zodie. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Bionergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse” de la Antena 3, care sunt mantrele iubirii în 2022, pentru fiecare semn zodiacal.

Fiecare nativ trebuie să rostească anumite expresii anul acesta pentru a atrage iubirea în viața sa. Expresiile respective trebuie “să facă parte din acatistul sufletului nostru”, a mai spus Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt mantrele iubirii anul acesta, pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Lidia Fecioru dezvăluie mantrele iubirii în 2022, pentru toți cei 12 nativi

Berbec

Este important ca nativii acestei zodii să-și accepte emoțiile și sentimentele, să le ia ca atare. În plus, Berbecii trebuie să le permită acestora să-i ghideze mereu în drumul lor prin viață.

“Sunt ceea ce simt, sunt iubire, sunt fericire, sunt aventură, îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt și le permit să mă ghideze în drumul meu prin această viață pentru a mă ajuta în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare secundă.”, este mantra care trebuie rostită de Berbec, potrivit bionergoterapeutei.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii trebuie să aibă încredere în Univers și în puterile divine și să știe că sunt predestinați să aibă parte de o frumoasă poveste de dragoste.

“Învăț să am încredere în puterile divine, învăț să am încredere în Univers. Știu că îmi este destinată o poveste minunată de dragoste.

ADVERTISEMENT

Știu că urmează să am putere și să am parte de cele mai frumoase lucruri. Știu că cineva mă protejează și vrea să mă vadă fericit.”, sunt cuvintele magice pe care trebuie să le rostească acest nativ.

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să-și deschidă sufletul astfel încât să aibă parte de dragoste adevărată și să nu se teamă să fie vulnerabili.

ADVERTISEMENT

“Îmi deschid sufletul și îi permit dragostei adevărate să mă găsească. Nu mă ascund după zidurile pe care le-am construit în jurul meu de teama de a părea și de a fi vulnerabil. Îmi pun inima pe o tavă și arăt cine sunt cu adevărat.”, este mantra Gemenilor pentru 2022, spune Lidia Fecioru.

Rac

Pentru Raci este important să știe că nu trebuie să se grăbească nicăieri și să se bucure pe deplin de călătoria prin viață. Aceștia trebuie să fie conștienți că vor avea parte de dragoste adevărată atunci când sunt pregătiți să o accepte.

“Nu mă mai grăbesc nicăieri, mă bucur cu tot sufletul meu de această călătorie în viață. Știu că dragostea adevărată este deja în drum către mine, însă ea va ajunge să mă găsească doar în momentul în care eu voi fi pregătit să o accept, să iubesc cu tot sufletul, fără regret.”

Leu

Leii trebuie să aibă încredere în ei și în puterea dragostei, și-au învățat lecțiile în ultimul an și își doresc să-și găsească sufletul pereche. Trebuie să dea dovadă de răbdare și să nu mai greșească.

“Cred în mine, cred în puterea dragostei. În ultimul an mi-am învățat lecțiile, știu că ce îmi doresc este o relație sentimentală, știu cum vreau să fie sufletul meu pereche, am răbdare și promit să nu mai greșesc niciodată.”

Fecioară

Anul acesta, Fecioarele nu trebuie să forțeze destinul și să se lase ghidate de acesta în drumul lor către iubirea adevărată, care le va găsi, în cele din urmă. Trebuie să știe că fiecare moment le aduce o lecție importantă și utilă în viitor.

“Fac un pas în spate și îi permit destinului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe, astfel încât să găsesc iubirea adevărată. Nu mă mai tem de nimic. Fiecare clipă vine cu o lecție importantă, care mă va învăța să mă ajut pe mine în viitor.”

Balanță

Balanțele trebuie să aibă încredere în ele anul acesta, să meargă mai departe pe propriul lor drum și să știe că vor găsi doar iubire, bunătate și fericire acolo unde vor ajunge, să nu mai aibă temeri.

“În acest an aleg să am încredere în mine. Aleg să fac un pas în față și să merg mai departe pe drumul meu, iar acolo unde voi păși voi găsi doar dragoste, bunătate și fericire.

Nu îmi mai este frică de nimic. Îmi deschid inima și iubesc tot ceea ce mă înconjoară.”, este mantra Balanțelor pentru acest an.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt pregătiți să-și întâlnească marea dragoste în 2022 și trebuie să rostească cuvintele de mai jos. În cele din urmă, se vor bucura să-și găsească jumătatea și să aibă relația pe care și-o doresc. Trebuie să rostească următoarea mantră în 2022:

“Sunt pregătită pentru tot ce urmează, sunt pregătită să fac pasul cel mare. Sunt pregătită să îmi întâlnesc dragostea adevărată. Sunt pregătită să știu ce înseamnă să iubești și să fii iubit. Sunt pregătită pentru toate bucuriile pe care le aduce o relație. ”

Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să mai forțeze destinul anul acesta. Ar trebui doar să lase Universul să-i ghideze în continuare și să aibă încredere în Divinitate.

“Fac un pas în spate și nu mai lupt împotriva destinului. Accept ca Universul să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg în continuare. Am încredere în Divinitate pentru că știe ce este bine pentru mine. Știu că mă așteaptă surprize minunate în această viață.”, sunt expresiile pe care Săgetătorii trebuie să și le spună.

Capricorn

Capricornii sunt pregătiți să iubească cu adevărat anul acesta, să ofere iubire și să o și primească. Sunt gata să întâlnească acea persoană specială pe care au așteptat-o toată viața. Acești nativi trebuie să rostească următoarele cuvinte:

“Sufletul meu este pregătit să iubească cu adevărat. Inima mea este pregătită să ofere cea mai pură dragoste. Sunt gata să primesc această iubire cu brațele deschise. Sunt gata să îmi întâlnesc sufletul pereche pe care îl caut de o viață.”

Vărsător

Sunt recunoscători pentru tot ce au trăit în viața lor și pentru ce vor trăi de acum încolo, dar și pentru puterile lor și iubirea față de propria persoană. Trebuie să fie recunoscători mai ales pentru sufletul pereche pe care îl vor întâlni și trebuie să rostească aceste expresii:

“Sunt recunoscătoare pentru această călătorie minunată a vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit până acum, pentru ceea ce voi trăi mai departe.

Sunt recunoscătoare pentru puterea mea. Sunt recunoscătoare pentru iubirea pe care mi-o port. Sunt recunoscătoare pentru sufletul pereche pe care urmează să îl întâlnesc.”

Pești

Nativii Pești iubesc viața, pe ceilalți oameni și pe ei înșiși. Vor să primească și să ofere iubire, la rândul lor, iar Universul îi pregătește pentru întâlnirea cu sufletul lor pereche.

“Iubesc viața cu tot sufletul meu, iubesc tot ceea ce mă înconjoară. Iubesc oamenii și mă iubesc și pe mine. Iubesc să fiu îndrăgostită.

Iubesc să primesc și să ofer iubire. Dragostea este cea mai puternică forță a lumii. Universul mă pregătește pentru întâlnirea cu sufletul pereche.”, este mantra nativilor Pești în 2022.

ADVERTISEMENT