Life

Lidia Fecioru a vorbit despre plantele care aduc bunăstare în locuință. Busuiocul e printre ele

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt planetele benefice pentru casă. Cunoscutul bioenergoterapeut a dezvăluit care este importanța acestora și cum ne ajută.
20.03.2022 | 14:04
Lidia Fecioru a vorbit despre plantele care aduc bunastare in locuinta Busuiocul e printre ele
Lidia Fecioru, totul despre planetele care aduc bunăstare în casă. Care sunt acestea. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre plantele care atrag bunăstarea în casă. Printre acestea se numără busuiocul, trifoiul, lămâiul și iasomia.

Lidia Fecioru, totul despre planetele care aduc bunăstare în casă. Care sunt acestea

Lidia Fecioru este de părere că florile se dăruiesc fără niciun motiv. Busuiocul aduce dragostea, succesul şi frumuseţea. De asemenea, această plantă poate fi folosită cu mare încredere și în mâncare dacă este crescută în casă.

ADVERTISEMENT

Aromată și gustoasă, planta obișnuia să fie folosită și ca parfum. Femeile se dădeau cu busuioc atunci când mergeau la horă, în sat, pentru că în felul acesta atrăgeau pasiunea. În plus, este o plantă antibacteriană și se păstrează foarte bine în casă.

Ghivece cu busuioc
Busuiocul atrage dragostea şi succesul. Sursa foto: Pinterest.com

De asemenea, bambusul este foarte bun pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc. Asta înseamnă că vor creşte şansele ca dorinţele să se îndeplineasă. Totodată, oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală.

ADVERTISEMENT

Trifoiul aduce bani în casă şi oferă protecţie energetică foarte bună. Se spune că floarea îmbunătăţeşte puterea fizică atunci când este pusă pe frunte. În plus, ncectarul de la aceste flori este excelent.

Iasomia atrage bani și dragoste și favorizează îndeplinirea dorinţelor. Lidia Fecioru ne învață să aprindem câte un bețișor de iasomie atunci când este ceartă în locuință. Lămâiul aduce fericire şi lumină, fiind un simbol al purificării și al prieteniei.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, această plantă favorizează înţelegerile, în timp ce uleiul de lămâie poate fi utilizat ca masaj pentru regenerarea la nivel energetic.

Ce beneficii au orhideea, rozmarinul și limba soacrei

Orhideea este o plantă frumoasă şi uşor de îngrijit. Această simbolizează iubirea și atrage prieteniile. Floarea reprezintă un cadou minunat pentru cei care își doresc copii. Oamenii se simt bine când primesc această plantă.

ADVERTISEMENT

Rozmarinul oferă protecţie și creşte puterea de concentrare. De asemenea, ajută persoanele să se odihnească mai bine atunci când este așezată în dormitor. Totodată, această plantă ajută la purificare.  Limba soacrei este imposibil de distrus și te face mai energic.

ADVERTISEMENT