Life

Lidia Fecioru nu are vești bune pentru restul anului 2022: ”Haos în Univers”

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt previziunile pentru următoarele luni din anul 2022. Renumitul bioenergoterapeut a scos la iveală evenimentele neplăcute care vor avea loc în perioada ce vine.
07.03.2022 | 11:48
Lidia Fecioru nu are vesti bune pentru restul anului 2022 Haos in Univers
Lidia Fecioru, previziuni neplăcute pentru următoarele luni din 2022. Ce se întâmplă. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, cunoscutul astrolog a vorbit despre ceea ce se va întâmpla anul acesta. Aceasta nu are vești bune pentru restul lui 2022 și anunță haos în întregul Univers.

Lidia Fecioru, previziuni neplăcute pentru următoarele luni din 2022. Ce se întâmplă

Lidia Fecioru nu are deloc semnale bune pentru următoarele luni din actualul an calendaristic. Bioenergoterapeutul spune că este îngrozită de anarhia din momentul de față și nu știe dacă țara noastră va supraviețui.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă ia groaza de anul ăsta. Haosul care s-a creat în lume crează un haos în Univers. Nu văd foarte bine treaba asta, mai ales la noi în România, chestia asta cu supraviețuirea”, a spus astrologul, în show-ul de pe Youtube.

Lidia Fecioru, despre cariera sa în domeniul astrologiei

În altă ordine de idei, Lidia Fecioru a vorbit și despre cum a dobândit puterea de a prezice. Vedeta susține că a avut mereu momente în care a ”văzut” anumite lucruri, până să ajungă cunoscută având mai multe meserii.

ADVERTISEMENT

„Aveam chestia asta să spun dinainte, să prezic ce o să se întâmple. Și mi se spunea că am gura spurcată, că cobesc. Au fost și lucruri care m-au speriat pentru că am încercat să fac o dedublare singură.

Fizic tu rămâi aici, ca în moartea clinică, dar spiritual, te duci, sufletul, corpul energetic pleacă și nu am mai vrut să vin înapoi. Eu adun doctoriile cu bioterapia. Bioterapia nu va înlocui un tratament medical”, a mai spus Lidia Fecioru în emisiunea lui Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Vedeta este originară din Republica Moldova, fiind născută într-o familie cu patru copii. A visat să devină coafeză și s-a înscris la o școală profesională. A practicat această meserie timp de 6 ani. Ulterior, a studiat la Școala de Cultură și Arte, prin corespondență.

Mai mult decât atât, astrologul de la Antena 3 a terminat Facultatea de Regie, Regie și Film, dar și Facultatea de Medicină, o perioadă fiind medic legist, în cadrul Departamentului de Crimă Organizată, din Chișinău.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care a descoperit că are anumite puteri paranormale. Lidia Fecioru a decis să aprofundeze acest lucru și a plecat în Rusia, unde a luat lecții de la parapsihologi renumiți, printre care se numără: Ignatenko sau Djun.

Totodată, a mai lucrat într-o bibliotecă, a fost secretară la o editură, dar și director la Casa de Cultură. În anul 1991 avea să-și schimbe complet viața, după ce s-a mutat în România, mai întâi la Iași și apoi în București.

ADVERTISEMENT