Life

Ce să faci pentru ca dorințele tale să devină realitate. Ritualurile dezvăluite de Lidia Fecioru

Cunoscutul psihoterapeut, Lidia Fecioru, a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, șase ritualuri care ajută la îndeplinirea dorințelor. Ce presupun acestea și de ce ai nevoie.
29.01.2022 | 22:55
Ce sa faci pentru ca dorintele tale sa devina realitate Ritualurile dezvaluite de Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a dezvăluit 6 rituali pentru îndeplinirea dorințelor. Sursa foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

În ediția de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzată pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit 6 ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor.

Șase ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor, spuse de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Ritualul cu cănița

Pentru acest ritual aveți nevoie de o căniță de lut, puțină miere de albine și o monedă. Acest ritual ajută la îndeplinirea dorințelor și se face în felul următor: în cană puneți o imagine care să ilustreze ceea ce vă doriți, de exemplu o casă, apoi spuneți dorința în timp ce aveți moneda în mână, după care acoperiți fotografia cu miere.

ADVERTISEMENT

Cana se lasă 24 de ore pe un pervaz, pentru a prinde atât răsăritul, cât și apusul soarelui. După ce aceste ore au trecut, cănița se acoperă cu o pânză albă, se ascunde într-un loc ferit și se lasă acolo până când dorința se îndeplinește.

Pentru bogăție, de toarta cănii se leagă o brățară de aur sau un alt obiect valoros. Este important ca o cană să aparțină unei singure dorințe, iar aceasta să fie realizabilă.

ADVERTISEMENT

Ritualul cu cele 12 noduri pe șiret, din Joia Mare

Acest ritual se face doar în Joia Mare, atunci când preoții citesc cele 12 Evanghelii. În timpul slujbei, trebuie să aveți un șiret. La fiecare Evanghelie citită, puneți-vă o dorință și faceți un nod. Pe parcursul anului, atunci când vă aflați într-un impas, desfaceți câte unul din nodurile de pe șiret.

Ritualul cercului din noduri

Pentru acest ritual este nevoie de două bucăți de ață. Acestea se pun pe masă și se leagă una de cealaltă la capete, formând, astfel, un cerc un cerc. La săvârșirea fiecărui nod, trebuie să rostiți fraza „legăturile încep să aibă succes”.

ADVERTISEMENT

Nodurile nu trebuie desfăcute nici după ce dorințele s-au îndeplinit. De altfel, e important ca cererile să vină din suflet și să aparțină persoanei care face acest ritual.

Ritualul pentru atragerea bogăției

Pentru atragerea bogăției în casă, în fiecare zi de luni se ia puțină sare și o felie de pâine și se intră cu ele în fiecare cameră a locuinței. Pentru a avea efect, acest ritual trebuie reluat de patru ori pe lună.

ADVERTISEMENT

Ritualul pentru sănătate

Ritualul pentru sănătate presupune ca în fiecare dimineață să bei apă sfințită, în combinație cu apă neîncepută. Este bine ca apa să provină dintr-un izvor natural.

Ritualul cu acul de siguranță

Acest ritual se face pentru protecție, atunci când aveți impresia că cineva vă privește în mod negativ. Lidia Fecioru a explicat care sunt pașii de urmat.

„Se ia acul de siguranță și vârful se încălzește la o flacără de lumânare. Lumânarea să fie din ceară. Și începi și spui acolo toate durerile tale. L-ai închis, ai stins lumânarea și îl prinzi la haină pe dedesubt cu închizătoarea în jos. Îl porți până când simți că nu își mai face efectul”, a spus bioenergoterapeutul.

ADVERTISEMENT