Life

Lidia Fecioru, despre semnificația zilei de astăzi, denumită și Ziua Oglinzilor. Ce să facem ca să ne meargă bine

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să facem astăzi, 22.02.2022, în Ziua palindrom sau Ziua Oglinzilor. Numerologul a vorbit și despre semnificația acestei zile.
22.02.2022 | 12:58
Lidia Fecioru despre semnificatia zilei de astazi denumita si Ziua Oglinzilor Ce sa facem ca sa ne mearga bine
Lidia Fecioru, despre Ziua Oglinzilor. Ce trebuie să facem ca să ne meargă bine. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit numerologului Lidia Fecioru, ziua de astăzi, 22.02.2022, este una cu o semnificație aparte, fiind denumită Ziua palindrom sau Ziua Oglinzilor.

Acest lucru înseamnă că ziua are aceeași semnificație atunci când este citită de la stânga la dreapta sau invers, adică ziua de 22 februarie din 2022.

ADVERTISEMENT

Specialistul a precizat, la Antena 3, ce reprezintă cifra 2, dar și ce trebuie să facem ca să ne meargă bine tot anul.

Lidia Fecioru, despre semnificația zilei de astăzi, Ziua Oglinzilor

Cifra 2 constituie “echilibrul şi adaptabilitatea, credinţa şi încrederea, cooperarea şi diplomaţia”, a explicat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Numerologul speră ca aceste cifre să aducă un echilibru de care universul are nevoie, mai ales că s-au întâmplat foarte multe în ultima perioadă. Conflictele ar trebui să se rezolve și nimic din ceea ce face universul nu este întâmplător.

Totodată, cifrele zilei de astăzi sunt pare și rezultă tot un număr pară. Lidia Fecioru spune că în anul par este întotdeauna liniște, pace și că va veni un echilibru.

ADVERTISEMENT

Data de azi semnifică mai mult, pentru că, dacă adunăm cifrele, ele fac alte cifre la rândul lor, cifre pare. Tot ce înseamnă an par întotdeauna va fi linişte, va veni un echilibru şi va fi pace pe pământ.

Spunem toţi ca speranţa moare ultima, dar eu cred că lumea începe să vadă altfel lucrurile şi noi am început de anul trecut să fim într-o spiritualitate avansată.”, a mai spus Lidia Fecioru la Antena 3.

ADVERTISEMENT

De asemenea, numerologul a dezvăluit și care sunt recomandările pentru Ziua Oglinzilor, astfel încât să ne fie bine. Este important ca oamenii să se ajute unii pe alții.

Ar putea, de exemplu, să aprindă o lumânare și să se roage pentru ei și pentru univers. Ar trebui ca oamenii să le trimită gânduri pozitive celor din jur.

“Noi întotdeauna am putea să ne ajutăm. Dacă aprindem o lumânare şi facem o rugăciune şi pentru noi, şi pentru univers, va prinde foarte bine.

Apoi, să le trimitem gânduri pozitive celor din jur care de multe ori hotărăsc soarta şi destinul nostru.”, a adăugat Lidia Fecioru.

Conform specialistului în numerologie, repetiția cifrei 2 înseamnă 4, pentru că acestea se repetă și se adună, 2 cu 2. Patru reprezintă multă voință, dar și echilibru. Ziua de astăzi ar putea fi o zi de naștere pentru Univers.

ADVERTISEMENT