Life

Cum să intrăm cu dreptul în noul an? Lidia Fecioru spune ce să faci în decembrie, ca să îți meargă bine în 2022

Pildele ei sunt virale pe rețelele de socializare, iar oamenii îi ascultă sfaturile cu atenție. Livia Fecioru a dezvăluit ce e bine să faci și ce nu, pentru a avea noroc în anul următor.
02.12.2021 | 12:45
Cum sa intram cu dreptul in noul an Lidia Fecioru spune ce sa faci in decembrie ca sa iti mearga bine in 2022
ADVERTISEMENT

Există obiceiuri și tradiții pe care este bine să le respectăm, în luna decembrie, pentru a păși cu dreptul în anul următor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut o listă cu activitățile menite să ne aducă noroc, prosperitate și bună dispoziție în noul an.

Sfaturile Lidiei Fecioru pentru luna decembrie

Una dintre cele mai prețioase informații oferite de bioenergoterapeut, la Antena Stars, are legătură cu prosperitatea financiară. Legenda spune că, pentru a avea noroc de bani, în noul an e important să nu se intre cu datorii, acolo unde este posibil.

ADVERTISEMENT

La finalul anului, pentru liniștea noastră sufletească și pentru a ne elibera de energiile negative, merită să-i iertăm pe toți cei care ne-au greșit până în acel moment, spune Lidia Fecioru. În perioada sărbătorilor de iarnă e bine să dăruim din suflet, nu doar bunuri materiale, ci și iubire și bucurie. Cel mai valoros cadou, pe care îl putem oferi celor dragi, este să-i pomenim în rugăciunile noastre.

Spovedania, cea mai importantă curățire a sufletului

Lidia Fecioru a explicat că spovedania de dinaintea Crăciunului reprezintă cea mai importantă curățenie a sufletului. Aceasta valorează chiar mai mult decât Împărtășania oferită de preot.

ADVERTISEMENT

„Se termină postul, vine ziua de Crăciun când oamenii se duc, se împărtășesc si se spovedesc. Deci, spovedania asta este o curățenie pentru sufletul nostru foarte importantă. 

Atunci când ne ducem și ne spovedim, noi, de fapt, ce facem? Iertăm, debarasăm sufletul de toată durerile noastre și abia atunci preotul…Pentru că dacă preotul ne simte ușor îndoielnici, atunci nu ne va face Împărtășania.”, a spus Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Ce e bine să facem în noaptea dintre ani?

Pe lângă bine-cunoscutele tradiții care spun că, în noaptea dintre ani, e bine să avem bani în buzunar și solzi de pește în portofel, Lidia Fecioru recomandă să consultăm și sfaturile maeștrilor Feng-Shui.

„E bine să ne mai consultăm și cu cei de la Feng-Shui, care au și ei au niște chestii foarte importante pentru fiecare an. Și le combinăm, de ce nu? Nu avem nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu, dacă încerc să fac ceva de Feng-Shui, nu înseamnă ca am devenit budistă. Sau din catolicism dacă iau ceva, în perioada de sărbători sau în viața mea, asta nu înseamnă că mi-am schimbat modul de a mă atașa de Dumnezeu”, a subliniat bioenergoterapeutul.

Deși toate aceste obiceiuri își au locul lor, cel mai important lucru este să ne ascultăm sufletul, pentru a găsi în el căldura de care avem nevoie și puterea de a le fi alături oamenilor din jurul nostru, spune Lida Fecioru.

„Poate că așa vom învăța să nu mai fim răzbunători. Pentru că pe mine, în această perioadă, m-a înnebunit destrămarea și depărtarea oamenilor unii de ceilalți. Poate să nu ne lăsăm atât de ușor influențați, să fim dezbinați.” , a adăugat invitatul permanent al emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!