Life

Cum să intrăm cu dreptul în noul an? Lidia Fecioru spune ce să faci în decembrie, ca să îți meargă bine în 2022

Pildele ei sunt virale pe rețelele de socializare, iar oamenii îi ascultă sfaturile cu atenție. Livia Fecioru a dezvăluit ce e bine să faci și ce nu, pentru a avea noroc în anul următor.
02.12.2021 | 12:45
Cum sa intram cu dreptul in noul an Lidia Fecioru spune ce sa faci in decembrie ca sa iti mearga bine in 2022
ADVERTISEMENT

Există obiceiuri și tradiții pe care este bine să le respectăm, în luna decembrie, pentru a păși cu dreptul în anul următor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut o listă cu activitățile menite să ne aducă noroc, prosperitate și bună dispoziție în noul an.

Sfaturile Lidiei Fecioru pentru luna decembrie

Una dintre cele mai prețioase informații oferite de bioenergoterapeut, la Antena Stars, are legătură cu prosperitatea financiară. Legenda spune că, pentru a avea noroc de bani, în noul an e important să nu se intre cu datorii, acolo unde este posibil.

ADVERTISEMENT

La finalul anului, pentru liniștea noastră sufletească și pentru a ne elibera de energiile negative, merită să-i iertăm pe toți cei care ne-au greșit până în acel moment, spune Lidia Fecioru. În perioada sărbătorilor de iarnă e bine să dăruim din suflet, nu doar bunuri materiale, ci și iubire și bucurie. Cel mai valoros cadou, pe care îl putem oferi celor dragi, este să-i pomenim în rugăciunile noastre.

Spovedania, cea mai importantă curățire a sufletului

Lidia Fecioru a explicat că spovedania de dinaintea Crăciunului reprezintă cea mai importantă curățenie a sufletului. Aceasta valorează chiar mai mult decât Împărtășania oferită de preot.

ADVERTISEMENT

„Se termină postul, vine ziua de Crăciun când oamenii se duc, se împărtășesc si se spovedesc. Deci, spovedania asta este o curățenie pentru sufletul nostru foarte importantă. 

Atunci când ne ducem și ne spovedim, noi, de fapt, ce facem? Iertăm, debarasăm sufletul de toată durerile noastre și abia atunci preotul…Pentru că dacă preotul ne simte ușor îndoielnici, atunci nu ne va face Împărtășania.”, a spus Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Ce e bine să facem în noaptea dintre ani?

Pe lângă bine-cunoscutele tradiții care spun că, în noaptea dintre ani, e bine să avem bani în buzunar și solzi de pește în portofel, Lidia Fecioru recomandă să consultăm și sfaturile maeștrilor Feng-Shui.

„E bine să ne mai consultăm și cu cei de la Feng-Shui, care au și ei au niște chestii foarte importante pentru fiecare an. Și le combinăm, de ce nu? Nu avem nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu, dacă încerc să fac ceva de Feng-Shui, nu înseamnă ca am devenit budistă. Sau din catolicism dacă iau ceva, în perioada de sărbători sau în viața mea, asta nu înseamnă că mi-am schimbat modul de a mă atașa de Dumnezeu”, a subliniat bioenergoterapeutul.

Deși toate aceste obiceiuri își au locul lor, cel mai important lucru este să ne ascultăm sufletul, pentru a găsi în el căldura de care avem nevoie și puterea de a le fi alături oamenilor din jurul nostru, spune Lida Fecioru.

„Poate că așa vom învăța să nu mai fim răzbunători. Pentru că pe mine, în această perioadă, m-a înnebunit destrămarea și depărtarea oamenilor unii de ceilalți. Poate să nu ne lăsăm atât de ușor influențați, să fim dezbinați.” , a adăugat invitatul permanent al emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români