Life

Lidia Fecioru, sfaturi pentru cei pândiți de ghinion. Ce pietre prețioase aduc norocul în viețile noastre

Lidia Fecioru a enumerat câteva dintre pietrele (semi)prețioase care aduc noroc în viețile noastre. Acestea pot fi regăsite în bijuterii sau diferite amulete.
28.05.2022 | 21:14
Lidia Fecioru sfaturi pentru cei panditi de ghinion Ce pietre pretioase aduc norocul in vietile noastre
Lidia Fecioru, invitată permanentă a emisiunii Adevăruri ascunse. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat câteva pietre prețioase și semi-prețioase despre care se spune că aduc norocul în viețile noastre. Este vorba despre pietre pe care le putem folosi ca talisman, care se regăsesc în diferite bijuterii, în special brățări și inele, dar și sub forma unor obiecte decorative.

Lidia Fecioru, despre pietrele care aduc noroc

Printre acestea, conform Lidiei, se numără opalul, jadul, piatra lunii, agathul, turmalinul și turcoazul.

ADVERTISEMENT

Fecioru a spus la Antena 3 că majoritatea dintre aceste pietre sunt benefice pentru cei care întâmpină probleme de comunicare, atât în relația de iubire cât și în relațiile de prietenie.

Agatul aduce înțelegere pentru relațiile de cuplu. Se poate purta în broșe, în agrafe, în brățări. Putem regăsi această piatră și în verighete.

ADVERTISEMENT

Această piatră semiprețioasă absoarbe energiile negative. Despre ea se mai zice că aduce atașament în cuplu. Poate închega relațiile care se află pe muchie de cuțit.

Jadul este dovada de fidelitate. „Să nu uităm că aduce și bogăție. Sunt acelea broscuțe și figurine din jad pe care le vedem mai ales în China”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

ADVERTISEMENT

Opalul este piatra seducției. Cei născuți în luna octombrie sunt mai norocoși. Scapă de inhibiții, dau frâu liber pasiunii.  Piatra aduce statornicie în cuplu și energie pozitivă.

De la stânga la dreapta, de sus în jos: piatra lunii, opalul, turcoazul, turmalinul, jadul și agatul. Foto: Wikipedia

Turmalinul: stabilitate în cuplu

Piatra lunii întețește dragostea. Este de un alb lăptos, considerată piatra sacră în India. Aduce compasiune, echilibru, serenitate, pasiune în dragoste. Deschide spiritul persoanei care o poartă. Pentru prietenie. Piatra Lunii era purtată de femeile în țările arabe, simbol al fertilității.

ADVERTISEMENT

Turmalinul aduce stabilitate în cuplu. Ajută la îndepărtarea gândurilor negative. Curăță energiile negative și îmbunătățește comunicarea. Piatra poate fi purtată și în cazurile în care neînțelegerile apar între colegii de muncă sau prieteni.

Turcoazul aduce înțelegere. Nu întâmplător este dintre cele mai vechi pietre purtate ca talisman. Păstrează vie dragostea și menține prieteniile în general.

 

ADVERTISEMENT