Life

Lidia Fecioru spune ce obiecte să arunci din casă ca să scapi de ghinion: „Trebuie schimbate”

Ce obiecte sa arunci din casă ca să scapi de ghinion și de energiile negative. Explicațiile de la Lidia Fecioru arată că oglinzile sunt cele mai nocive obiecte dintr-o casă.
13.04.2022 | 15:51
Lidia Fecioru spune ce obiecte sa arunci din casa ca sa scapi de ghinion Trebuie schimbate
Lidia Fecioru spune ce obiecte să arunci din casă ca să scapi de ghinion. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a venit în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde a vorbit despre diverse trucuri pe care le putem folosi pentru a ne îndeplini dorințele sau a scăpa de energiile negative.

Ce obiecte din casă aduc ghinion și trebuie schimbate

Lidia Fecioru a explicat care sunt acele obiecte din casă care trebuie aruncate imediat deoarece atrag energia negativă și ghnionul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mobilierul poate fi păstrat, însă este nevoie ca preotul să facă o sfeștanie. Importantă este și energia pe care o aducem în noua noastră locuință.

„Măcar oglinzile din casă trebuie schimbate. Nimic din casă nu păstrează energia ca o oglindă. Nu cred că dacă spargi o oglindă ai ghinion șapte ani.

ADVERTISEMENT

Trebuie să scăpăm de oglinzi. Restul poate fi curățat, preotul face sfeștanie. Depinde și cu ce energie intrăm în casă”, a explicat aceasta.

Cum să îți îndeplinești dorințele cu frunzele de dafin

Bioeneroterapeutul a precizat că frunzele de dafin sunt foarte bune inclusiv pentru sănătate, ele tratând boli ale stomacului sau îmbunătățind circulația sângelui.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, putem să ne îndeplinim orice dorință dacă luăm o frunză de dafin și o scriem pe ea, după care trebuie să îi dăm foc

„Frunzele de dafin, recomand inclusiv ceaiul, e bun pentru gastrită, ciuperci, paraziți în corp, pentru digestiv, pancreatită, pentru circulația periferică.

ADVERTISEMENT

Frunza de dafin din casă, dafinul e un pom al biruinței, copacul legilor. E bine să luăm frunza de dafin și scriem pe ea o dorință de bani și o aprindem. Cât ea arde, spunem o rugăciune. Scriem dorința pe frunza de dafin și îi dăm foc”, a precizat Lidia Fecioru.

Alte sfaturi primite de la Lidia Fecioru fac referire la faptul că trebuie să evităm persoanele cu energie negativă. Instinctul ne spune cum să alegem corect, a explicat aceasta.

De asemenea, bioenergoterapeutul a precizat că bijuteriile primite cadou trebuie lăsate pe sare vreme de câteva ceasuri.

„Nu avem voie să purtăm verigheta altei persoane, ne ducem și o topim, o schimbăm. Aurul și banii păstrează un blestem, cei care le fură vor pierde din sănătate. Dacă nu e al tău, nu pui laba!

Bijuteriile primite… punem sare pe o hârtie și le punem acolo, să stea un asfințit și un răsărit”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT