News

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a anunțat că intră în politică. Tânăra va întemeia de la zero un nou partid

18.05.2020 | 18:11
Lidia fiica lui Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca intra in politica Tanara va intemeia de la zero un nou partid
ADVERTISEMENT

Fata cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a șocat recent cu o mărturisire făcută în mediul online. Tânăra de 29 de ani a anunțat că va intra în politică fiind deranjată că Ținutul Secuiesc își dorește autonomia.

Lidia Tudor intră în politică. Care este motivul

Lidia și-a construit o carieră departe de politică fiind o femeie independentă din punct de vedere financiar. Recent, fiica fostului senator şi lider al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anunțat pe una dintre paginile sale de socializare că va intra în politică, deși în urmă cu câțiva ani spunea că nu va urma niciodată acest drum.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a regretatului om politic și scriitor a transmis că va înființa o nouă formațiune politică având în vedere că activitatea PMP este întreruptă în momentul de față din cauza proceselor interne, dar și juridice.

Tânăra de 29 de ani a luat decizia de a intra în politică după ce Camera Deputaților a votat tacit autonomia Ținutului Secuiesc. Conform inițiativei legislative, limbile maghiară şi română ar urma să fie folosite în instituţiile publice de toți cetăţenii din zona respectivă.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj furibund în mediul online

„Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, în afară de o posibilă formațiune care să reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un sfert de secol: integritatea teritorială a României, bunăstarea românilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse – resurse de care să beneficieze românii, și nu străinii, care să aducă prosperitate românilor, și nu străinilor, care să îi pună pe români și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent!Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, în contextul în care astăzi, când pe șestache aflăm că forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, «liderul opoziției» din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran. Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta în coastă!”,

a scris Lidia pe contul de Facebook.

Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor va înființa un nou partid politic

Fiica lui Vadim Tudor a declarat că românii sunt mici și mult prea neînsemnați, foarte puțini realizând la ora actuală că tatăl său nu a fost deloc nebun și chiar a avut dreptate când spunea că țara va fi vândută bucată cu bucată străinilor.

ADVERTISEMENT

Lidia Tudor a mai transmis că va pune bazele unei noi formațiuni politice, de la zero, dar care va avea aceleași fundamente ca cea înființată de regretatul său tată.

„Iar voi, cei mici și mult prea neînsemnați ca să vă puteți împotrivi, v-ați dat seama că Vadim nu a fost nebun când vă avertiza că țara se va rupe în bucăți (acum sau peste 100 de ani, tot aia e), că munții ne vor fi cheliți, că ne vor comanda toți neaveniții în propria noastră țară care…. ce să vedeți, demult nu ne mai aparține!

ADVERTISEMENT

Later edit: formațiunea la care mă refer nu este Partidul România Mare a cărui activitate este întreruptă din cauza luptelor interne, dar și juridice, ci o alta, nouă, pornită de la zero, dar pe temelia solidă a vadimismului!”, a conchis Lidia mesajul de pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT