Life

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, mărturisiri despre viața fără fostul ”tribun”: „Mama este în suferință”

Lidia, fata lui Vadim Tudor, a povestit despre cât de greu îi este familiei sale fără celebrul politician, care a fost cu adevărat stâlpul casei sale.
26.05.2022 | 15:43
Lidia fiica lui Vadim Tudor marturisiri despre viata fara fostul tribun Mama este in suferinta
Lidia, fiica lui Vadim Tudor, confesiuni despre viața fără tatăl ei. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Deși au trecut aproape 7 ani de la moartea politicianului Corneliu Vadim Tudor, suferința este și astăzi una destul de mare pentru familiai fostului lider PRM.

Lidia Vadim, despre viața fără tatăl ei, la aproape 7 ani de la dispariția acestuia

Văduva lui Vadim plânge și acum de dor, iar fetele simt că le este foarte greu să se descurce fără cel care oferea de fiecare dată cele mai bune soluții la problemele de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Lidia a făcut câteva declarații despre regretele și durerea pe care le-a lăsat în urmă tatăl ei. Fiica fostului politician a spus că mama ei îl visează destul de des și că după fiecare vis în care apare Vadim se întâmplă mereu ceva negativ.

Lidia a mărturisit că sunt situații în care tatăl ei apare în vis ca și cum le-ar avertiza pe ea, sora sa și mamă că urmează să se întâmple un lucru nu tocmai plăcut.

ADVERTISEMENT

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.

La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație”, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

ADVERTISEMENT

„Mama este în suferință. Plânge și acum”

„Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi.

Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu”, a adăugat Lidia Vadim în emisiunea „Exclusiv VIP” realizată de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Lidia a vorbit și despre cum a fost afectată sora ei de dispariția lui Corneliu Vadim. În ciuda imaginii de tânără puternică pe care o afișează, Lidia a spus că Jeni a suferit cel mai mult din cauza morții politicianului.

Cea care a reușit să se țină tare pentru familie a fost Lidia, încercând să preia cumva rolul pe care îl avea Corneliu.

 

 

 

ADVERTISEMENT