Life

Lidia Vadim Tudor, în doliu. Soțul ei a murit la doar 4 luni de la nuntă

Fata cea mare a lui Vadim Tudor trece prin clipe cumplite. Lidia Vadim Tudor s-a măritat în urmă cu 4 luni, dar fericirea nu a durat mult. Soțul ei a murit în luna octombrie.
16.11.2021 | 07:34
Lidia Vadim Tudor in doliu Sotul ei a murit la doar 4 luni de la nunta
Drama prin care trece Lidia Vadim Tudor
ADVERTISEMENT

Dramă de nedescris în familia fostului politician Corneliu Vadim Tudor.

Fata cea mare a “Tribunului”, Lidia, s-a măritat în vara acestui an și era extrem de fericită.

Bucuria nu a durat mult. Soțul acesteia, un scriitor cu aproape 20 de ani mai în vârstă, a decedat la patru luni de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Lidia Vadim Tudor, în doliu. Soțul ei a murit la doar 4 luni de la nuntă

Lidia Vadim Tudor și-a găsit fericirea alături de un scriitor mai în vârstă ca ea cu aproape 20 de ani. Dragostea nu a ținut cont de nimic, iar cei doi au decis să se căsătorească în vara acestui an.

Potrivit cancan.ro, fericirea nu a ținut mult. Pe 16 octombrie, Lidia a rămas văduvă.

Scriitorul s-a stins din viață. Familia nu a dorit să facă nimic public, iar la înmormântare ar fi participat doar rudele și foarte puțini prieteni.

ADVERTISEMENT

Lidia anunța că intră în politică

Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a anunțat pe conturile de socializare că vrea să intre în politică.

Aceasta dorea să înființeze un nou partid, pentru că activitatea PRM este suspendată din cauza unor procese.

ADVERTISEMENT

“Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, în afară de o posibilă formațiune care să reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un sfert de secol:

integritatea teritorială a României, bunăstarea românilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse – resurse de care să beneficieze românii, și nu străinii, care să aducă prosperitate românilor, și nu străinilor, care să îi pună pe români și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent!

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, în contextul în care astăzi, când pe șestache aflăm că forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, «liderul opoziției» din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran. Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta în coastă!”, a scris fiica fostului politician pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT