Life

Primele declarații ale Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, despre decesul soțului ei: ”Nu am nicio treabă”

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, nu pare deloc afectată de decesul celui care i-ar fi fost soț, jurnalistul Tano Dan Alexandru, ba chiar neagă, în ciuda actelor oficiale, publice, că ar fi fost căsătoriți.
16.11.2021 | 11:53
Primele declaratii ale Lidiei fiica lui Corneliu Vadim Tudor despre decesul sotului ei Nu am nicio treaba
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, declaratii contradictorii despre decesul celui care i-ar fi fost sot Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Lidia, fiica lui Vadim Tudor, cea care, în teorie cel puțin, este văduva jurnalistului și scriitorului Tano Dan Alexandru.

Doar că, spre surprinderea noastră, în prima conversație telefonică, fiica lui Vadim Tudor a negat cu vehemență că ar fi fost căsătorită, pentru ca, în a doua, să își nuanțeze totuși discursul, invocând faptul că e viața ei privată și nu dorește să ofere informații.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, căsătorită și văduvă în doar trei luni

Conform actelor consultate de FANATIK, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

Din păcate, Tano Dan Alexandru s-a stins din viață la trei luni și șase zile de la căsătorie, pe 16 octombrie 2021, anunțul decesului său fiind făcut chiar și în publicația România Mare, revista deținută de Lidia, fiica lui Vadim Tudor și la care acesta colabora.

ADVERTISEMENT

”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!”, ne-a declarat, în prima conversație telefonică, Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

De ce ține Lidia secretă căsătoria ei cu jurnalistul decedat?

”Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID”, ne-a spus Lidia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pusă în fața dovezilor, în a doua conversație telefonică cu reporterii FANATIK, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, vizibil deranjată, a schimbat totuși puțin discursul.

Certificat Casatorie
Conform actelor, intre Lidia, fiica lui Vadim Tudor, si Tano Dan Alexandru, a fost incheiata o casatorie Foto: Stare Civila Sector 1

Astfel, după ce a insistat cu ”Nu sunt căsătorită!”, după ce i s-a adus la cunoștință că actele cu privire la căsătoria ei sunt publice, chiar pe site-ul Primăriei unde au fost în fața ofițerului de stare civilă, Lidia a făcut declarații mai puțin categorice.

ADVERTISEMENT

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la exact o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni.

Cine era Tano Dan Alexandru?

Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și, conform revistei România Mare, era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, fiind, de asemenea, și scriitor.

”Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începînd din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțînd, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere. (…)

Dispariția lui este o mare pierdere pentru noi toți. Am pierdut cel mai activ și mai prolific membru al colectivului redacțional, a cărui dispariție o vom regreta veșnic”, scrie în necrologul revistei România Mare care, acum, este deținută de Lidia, fiica lui Vadim Tudor.

În altă ordine de idei, Tano Dan Alexandru a candidat, în 2016, la alegeri pentru un post de deputat din partea PRM. Conform declarației de avere depusă în 2016, Tano Dan Alexandru nu era foarte avut, având doar un teren extravilan în comuna Telaga, de 2.500 de mp, și un credit la bancă, a cărui scadență a fost în 2017, în valoare de 38.000 de lei.

Tano Dan Alexandru a publicat două culegeri cu articole scrise de-a lungul vremii: „Frustrări de român” şi „În timp ce tu mori” şi trei romane: „Viaţa mea pe Hayabusa – 100.000 km. pe motor”, „Îngerul scăpat din iad” (2018) și „Colectiv. Lacrimi de foc”. Acesta din urmă, roman publicat la începutul lunii iunie a acestui an, făcea parte dintr-o trilogie dedicată și inspirată din tragedia de la Colectiv.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat...
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat într-o altă etapă
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”