Life

Lidl aduce la raft de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români le adoră. Se vor vinde repede, au super reducere

Lidl aduce la raft de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români le adoră. Sunt la super oferă și se vor vinde repede.
10.11.2023 | 19:00
Lidl aduce la raft de sambata 11 noiembrie 2023 produsele pe care multi romani le adora Se vor vinde repede au super reducere
Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft din acest weekend, 11 noiembrie 2023. Are reducere. Foto Colaj Fanatik / Lidl și Pixabay
ADVERTISEMENT

Lidl aduce la raft de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, produsele pe care românii le adoră. Unele sunt în stoc limitat, în timp ce altele beneficiază de reduceri de peste 40%, conform catalogului publicat de retailer.

Ofertele Lidl de sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri prezenți în România. În fiecare săptămână, dar și în fiecare weekend, sunt lansate noi cataloage cu noi oferte limitate. De asemenea, clienții au la dispoziție și aplicația Lidl Plus.

ADVERTISEMENT

Acum spre exemplu, începe Super Weekend la Lidl de sâmbătă, 11 noiembrie. În magazinele din întreaga țară, produsele pe care mulți români le adoră pot fi achiziționate la prețuri extrem de mici. Unele dintre ele însă au stocuri limitate.

Conform catalogului publicat de Lidl, în Super Weekend, românii pot achiziționa spată de porc fără os pentru doar 1,79 lei. Este vorba despre o reducere de 21%, spre deosebire de prețul anterior de 2,29 lei.

ADVERTISEMENT

Din oferta retailerului mai face parte și iaurtul Milbona. Prețul a fost redus cu 43% și costă în Super Weekend doar 8,99 lei, spre deosebire de prețul anterior de 15,99 lei.

Produse reduse cu peste 40%

Un alt produs adorat de români este băutura răcoritoare Lipton. Aceasta costă doar 4,99 lei pentru 1,5 litri. Trebuie menționat faptul că pentru acest produs, stocurile sunt limitate. Astfel, clienții ar fi bine să se grăbească.

ADVERTISEMENT

Românii mai trebuie să știe că în acest weekend pot cumpăra la ofertă și presa pentru critice de la Silver Crest. Aceasta poate fi achiziționată pentru doar 119 lei, conform catalogului publicat de retailer.

Pentru iubitorii de animale, Lidl lansează o super ofertă la hrana pentru câini. Astfel, cei interesați pot merge în weekend la magazinele din întreaga țară și pot achiziționa hrana umedă complet pentru câini Orlando.

ADVERTISEMENT

O cutie de 415 grame se vinde pentru doar 2,99 lei. Este vorba despre o reducere de 45%, având în vedere că prețul anterior era de 5,49 lei. Astfel, cei interesați pot profita de ofertă în acest weekend.

ADVERTISEMENT