News

LIDL, avertisment pentru toți clienții! Un espressor care a fost cumpărat din magazin curentează

29.09.2019 | 17:42
LIDL avertisment pentru toti clientii Un espressor care a fost cumparat din magazin curenteaza
LIDL România anunță că un expressor cumpărat din magazin poate electrocuta. Sursa foto: digi24.ro

Continuă problemele pentru LIDL, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine din țara noastră. Recent, gigantul german a emis o avertizare pentru clienții săi, îndemnându-i să nu mai folosească un expressor cumpărat din supermarketurile sale, pe motiv că există riscul de a se elctrocuta.

LIDL avertizează că un expressor cumpărat din magazin poate să curenteze

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare”, a transmis LIDL România într-un comunicat dat publicității recent, cerându-le, totodată, clienților care au cumpărat acest produs să nu-l mai folosească.

Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează bineînțeles și fără prezentarea bonului fiscal (…) Alte articole ale mărcii „Silvercrest“, în special alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării”.

Acest expressor vândut de LIDL te poate curenta. Sursa foto: which.uk
Acest expressor vândut de LIDL te poate curenta. Sursa foto: which.uk

LIDL a retras un produs contaminat cu Salmonella

Nu este singura situație dificilă cu care LIDL România s-a confruntat în ultima vreme. Pe 5 iulie, cunoscutul lanț de magazine a anunțat retragerea de la vânzare a unui produs din gama „Cămara Noastră”, întrucât s-a depistat că acesta era contaminat cu Salmonella, bacterie care poate provoca boli grave de stomac.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. n urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, au transmis reprezentanții LIDL.

Tags: