Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 22 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă

Lidl are începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, alimentele dorite de toți clienții români. Se vor epuiza rapid de pe rafturi.
21.06.2024 | 18:30
Lidl baga la oferta de sambata 22 iunie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta Se vor vinde ca painea calda
Lidl are începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, alimentele dorite de toți clienții români. Se vor epuiza rapid de pe rafturi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 22 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă. Retailerul are alimente pentru toate buzunarele, ceea ce înseamnă că prețurile sunt extrem de accesibile.

Lidl are începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, alimentele dorite de toți clienții români. Se vor epuiza rapid de pe rafturi

Lidl are începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, alimentele dorite de toți clienții români. Se vor epuiza rapid de pe rafturi. Ofertele sunt disponibile în catalogul online, dar și în cel fizic care se poate lua din orice supermarket.

ADVERTISEMENT

Cumpărătorii care trec pragul magazinului în acest final de săptămână se vor bucura de super costuri. Prețurile sunt mici și reducerile sunt la ordinea zilei, așa cum retailerul i-a obișnuit deja pe cetățenii români.

Printre produsele care se vor vinde ca pâinea caldă se numără pulpele inferioare de pui. O singură caserolă, care are o greutate de 600 de grame, se vinde în acest weekend cu o reducere semnificativă, de 23%.

ADVERTISEMENT

Așadar, costul pentru carnea de pasăre, care este versatilă și se poate găti în diferite feluri, este de doar 7,99 lei. Prețul inițial a fost de 10,39 lei. De asemenea, la Lidl se mai găsește în cursul zilei de sâmbătă, 22 iunie 2024, și brânzica proaspătă cu smântână.

Mai exact, este vorba de cottage cheese cu 5% grăsime și cu un gramaj de 200 de grame, care are un preț de 2,69 lei în weekend. Oferta este valabilă în ambele zile, la fel ca în cazul migdalelor de California, care au un cost de 5,99 lei.

ADVERTISEMENT

O cercetare mai veche a dezvăluit care este motivul pentru care se recomandă consumul zilnic de migdale, ce pot fi achiziționate de la Lidl. Acestea ajută la scăderea colesterolului LDL, însă nutriționiștii transmit că nu trebuie să exagerăm cu ele.

Migdalele de la Lidl, un superaliment

Migdalele care se găsesc la Lidl la reducere începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, și până duminică, 23 iunie 2024, sunt considerate un superaliment. Ele au denumirea științifică Prunus dulcis, fiind printre cele mai hrănitoare fructe uscate.

ADVERTISEMENT

Au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Acestea sunt, de fapt, semințele migdalului, un pom fructifer care are mai mult de 30 de specii și care e unul dintre cei mai vechi copaci domestici. Se recunoaște prin florile frumoase de culoare roz și fructele galbene care conțin semințe dure – migdale.

Migdalul este originar din Asia Centrală și de Sud-Vest, însă în momentul de față este cultivat și în zonele din jurul Mediteranei, precum și în țări cu condiții climatice similare. Cel mai mare producător de migdale este California, Statele Unite ale Americii.

Se spune că migdalele au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri. Faraonii egipteni obișnuiau să le adauge în pâine. De asemenea, migdalele sunt menționate în Biblie, un singur pumn din aceste semințe asigurând doza zilnică necesară de proteine.

Au nutrienți din belșug, abundă de vitamine și minerale, fibre, grăsimi sănătoase omega-3 și antioxidanți. Migdalele ajută la scăderea indicelui glicemic al alimentelor și mențin nivelul de zahăr din sânge stabil.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!