Lidl bagă la raft de sâmbătă, 25 mai 2024, produsele care se vor vinde ca pâinea caldă. Sunt la ofertă și la mare căutare printre români. Weekend-ul dă startul unor promoții extraordinare în toate magazinele din țară.
Lidl pune la vânzare începând de sâmbătă, 25 mai 2024, alimentele care se vor cumpăra instant. Au un preț accesibil pentru clienți. Cumpărătorii care trec pragul supermarketului vor fi, cu siguranță, foarte încântați.
Magazinul se numără printre preferatele românilor și nu este de mirare având varietatea de produse și costurile foarte mici. Retailerul are oferte pentru toate buzunarele, printre acestea numărându-se cafeaua măcinată Gold.
Pachetul care are o cantitate de 250 de grame a fost redus de la 12,99 lei până la 7,79 lei. Conform catalogului online, cumpărătorii din România mai pot achiziționa fleică de porc, fără os și fără șorici, cu doar 2,19 lei /suta de grame.
Această bucată de carne care se găsește pe rafturile de la Lidl de sâmbătă, 25 mai 2024, este foarte versatilă, adică se poate preta la numeroase preparate culinare. Se poate găti la cuptor sau cu un delicios sos de portocale.
În plus, clienții din România care trec pragul supermarketului zilele acestea mai pot cumpăra crenvurști polonezi, făcuți din carne de porc. Pentru o cantitate de 500 de grame românii trebuie să achite doar 9,99 lei.
Mai mult decât atât, cei care adoră magazinul Lidl trebuie să știe că există o ofertă avantajoasă și la o băutură carbogazoasă adorată de foarte multă lume. Se va vinde ca pâinea caldă pentru că stocul este limitat și are un cost de numai 5,49 lei.
Fleica de porc de la Lidl se pretează perfect pentru a fi gătită la cuptor. Rețeta are puține ingrediente, printre care se numără: 1 bucată de carne, 2 cepe, 2 morcovi, 150 grame miere, 120 ml vin alb, 6 căței de usturoi, 80 ml sos de soia, 1 bucată de ghimbir și 80 grame unt.
De asemenea, preparatul culinar mai are nevoie de o legătură de pătrunjel, 250 grame orez bob lung și 50 grame migdale. În primul rând, carnea trebuie să se rumenească puțin într-o tigaie foarte bine încinsă.
E foarte important acest proces pentru a i se închide porii. În al doilea rând, se unge carnea cu miere și sos de soia. Se pune într-o tavă împreună cu ceapa, morcovii, usturoiul și ghimbirul. Se adaugă vinul și se bagă tava la cuptor la 140 de grade Celsius.
Se lasă la cuptor pentru circa 2 ore. Între timp se face sosul care se realizează în tigaia în care s-a gătit carnea, fără a se spăla. Se reduce focul de la aragaz și se leagă sosul cu un cub de unt. Se trag la tigaie migdalele și se adaugă pătrunjelul.
Într-o altă oală se pune orezul la fiert cu apă și cu un praf de sare. Preparatul culinar este gata și poate fi servit. Această rețetă este una dintre cele mai simple și pentru care nu trebuie să petreci multă vreme în bucătărie.