Life

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută vara. Se vor vinde repede, au preț redus

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută vara. Au preț redus și cu siguranță se vor vinde repede.
14.06.2024 | 18:00
Lidl baga la raft sambata 15 iunie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta vara Se vor vinde repede au pret redus
Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută vara. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută indiferent de anotim. Acestea au prețuri reduse, astfel că cel mai probabil se vor vinde destul de repede. Ce poți cumpăra în weekend din magazine la ofertă?

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, produsele pe care toți românii le caută vara

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România. În magazinele din întreaga țară, ofertele sunt la ordinea zilei. Săptămânal, dar și în weekend, apar noi cataloage, iar numeroase produse ajung să aibă prețuri imbatabile.

ADVERTISEMENT

Ce oferte sunt în următoarele două zile? Lidl dă startul pentru Super Weekend. Astfel, atât sâmbătă, cât și duminică, cei care ajung în magazine pot achiziționa o serie de produse care sunt reduse chiar și cu peste 40%.

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, atât mezeluri, carne, cât și pește, dar și bere. Unele produse sunt reduse, în timp ce altele se află în stoc limitat, astfel că cei interesați ar fi bine să se grăbească.

ADVERTISEMENT

În catalogul publicat de retailer avem în primul rând ceafa de porc cu os feliată. Acest produs e redus cu 16%. Astfel, prețul pentru 100 de grame e de doar 2,49 lei, în loc de 2,99 lei cât era înainte.

Produse reduse cu peste 40%

Și cârnații sticks de la Pikok fac parte din oferta retailerului. În cazul acestui produs vorbim despre o reducere de 40%. Aceștia pot fi achiziționați pentru doar 5,39 lei, în loc de 8,99 lei, prețul anterior.

ADVERTISEMENT

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024 și pește, la un super preț. Clienții care ajung în magazine pot achiziționa file de cod de Alaska de la Ocean Sea. Acest produs are un preț redus cu 42%.

Astfel, 500 de grame costă doar 10,99 lei, în loc de 18,99, prețul anterior. Iar un alt produs pe care românii îl adoră în zilele toride de vară și chiar în weekend este berea rece, care de asemenea e la ofertă.

ADVERTISEMENT

Clienții Lidl pot achiziționa berea blondă Neumarkt la 1 litru pentru doar 4,29 lei. În cazul acestui produs însă, stocul este unul limitat, astfel că cei interesați ar fi bine să se grăbească.

ADVERTISEMENT