Life

Lidl, noi surprize pentru clienți. Produse pentru toate buzunarele, prețurile sunt foarte mici

Lidl, noutăți pentru cumpărătorii săi. Ce pot achiziționa românii în următoarea perioada cu sume de bani extrem de avantajoase.
17.12.2022 | 11:12
Lidl noi surprize pentru clienti Produse pentru toate buzunarele preturile sunt foarte mici
Lidl, noutăți pentru cumpărătorii săi. Ce pot achiziționa românii în următoarea perioada cu sume de bani extrem de avantajoase. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Lanțul internațional german de retaileri pregătește noi surprize pentru clienții români în perioada sărbătorilor de iarnă. În magazine se găsesc produse pentru toate buzunarele, iar prețurile sunt foarte mici.

Lidl, noutăți pentru cumpărătorii săi. Ce pot achiziționa românii în următoarea perioada cu sume de bani extrem de avantajoase

Lidl vine cu oferte imbatabile înainte de Crăciun. Reprezentanții magazinului au pregătit deja broșura cu produsele culinare sau electrocasnice care pot fi achiziționate cu prețuri extrem de mici începând de luni, 19 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Formele de copt din ceramică, marca Ernesto, sunt scoase la vânzare de comerciant contra sumei de 29,99 lei pentru un singur set. De la aceeași firmă poate fi cumpărat și un arzător pentru flambat în valoare de 49,99 lei.

De asemenea, râșnița electrică pentru sare sau piper costă 44,99 lei. Același preț are și râșnița manuală. Tacâmurile din inox special concepute pentru copii și seturile de pahare pot fi cumpărate cu numai 29,99 lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit broșurii de pe site-ul oficial, paharele din cristal de la Ernesto costă 49,99 lei și platoul pentru tort este redus de la 119 lei la doar 69,99 lei.

Produse care se găsesc în Lidl
Produse care se găsesc în Lidl în intervalul 19 – 24 decembrie 2022. Sursa foto: lidl.ro. Colaj: Fanatik

Pregătiri pentru masa de Crăciun. Ce găsești în magazinele Lidl

Masa de Crăciun este prilejul potrivit pentru a aduna împreună familia, de la mic la mare. Dacă vrei să-i impresionezi pe cei dragi trebuie să știi ce găsești în magazinele Lidl în intervalul 19 – 24 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Toate produsele au prețuri promoționale, carnea de porc pentru gulaș fiind doar 11,75 de lei. Pâinea campionilor este 4,79 lei, salamul italian 7,99 lei, lebărul în membrană naturală 2,61 lei și cașcavalul afumat 10,79 lei.

Foarte multe produse pot fi achiziționate datorită cupoanelor puse la dispoziție în aplicația magazinului. Printre acestea se află miezul de nucă măcinat la prețul de 8,39 lei, untul de masă 7,99 lei și șunca de porc feliată 5,61 lei.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Lidl are multe alte produse care pot fi cumpărate cu sume foarte rezonabile, fără să fie nevoie să cheltui bani mulți pentru masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT
Tags: