Life

Lidl pune la vânzare, de luni, produse de calitate foarte ieftine, au prețuri sub 5 lei. Unele sunt la mare căutare printre români

Lidl, oferte imbatabile de luni, 13 februarie 2023. Zeci de produse sub 5 lei, unele foarte apreciate de cumpărătorii români.
12.02.2023 | 10:47
Lidl pune la vanzare de luni produse de calitate foarte ieftine au preturi sub 5 lei Unele sunt la mare cautare printre romani
Lidl, oferte imbatabile de luni, 13 februarie 2023. Zeci de produse sub 5 lei, unele foarte apreciate de cumpărătorii români. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri pune la vânzare, de luni, produse de calitate foarte ieftine, cu prețuri sub 5 lei. Unele sunt la mare căutare printre români. Care sunt atracțiile pe care le oferă lanțul de magazine.

Lidl, oferte imbatabile de luni, 13 februarie 2023. Zeci de produse sub 5 lei, unele foarte apreciate de cumpărătorii români

Lidl le propune cetățenilor români oferte imbatabile începând de luni, 13 februarie 2023. Zeci de produse au prețuri sub 5 lei, printre acestea numărându-se parizerul feliat care poate fi achiziționat cu numai 3,99 lei.

ADVERTISEMENT

Crenvuștii atât de iubiți de cei mici și cu ambalaj atrăgător pot fi cumpărați cu 4,99 lei, fasolea bătută este 3,99 lei, în timp ce laptele bătut cu 1% grăsime se găsește pe rafturi la 4,19 lei. De asemenea, heringul în sos de roșii costă 2,99 lei.

În perioada 13 – 19 februarie 2023 cumpărătorii au la dispoziție și alte produse la prețuri foarte mici, nu doar alimentare. Spre exemplu, gelul de duș, marcă proprie, cu o greutate de 500 de ml, se poate achiziționa cu 3,99 lei.

ADVERTISEMENT

Odorizantul cu fitil pentru cameră are un preț special, de asemenea. Acesta poate fi cumpărat cu numai 4,99 lei, preț care este afișat și la chipsurile coapte ondulate, la laptele UHT, la brânza proaspătă de vaci și la mușchiul file crud – uscat, feliat.

Lidl, produse la prețuri accesibile și pentru toate buzunarele

De asemenea, reprezentanții lanțului de magazine mai anunță că începând de joi, 16 februarie 2023, românii găsesc pe rafturi „amintiri delicioase și gusturi retro”. Mai exact, este vorba de alimente care ne trimit cu gândul la copilărie.

ADVERTISEMENT

Icrele sărate de crap costă 9,99 lei, pateul de porc – 3,69 lei, brânza topită, cu smântână – 3,79 lei, murăturile asortate – 8,99 lei, carnea de porc în suc propriu – 8,99 lei. Lidl pune la dispoziția românilor și castraveți murați la pungă cu doar 5,99 lei.

Apa minerală poate fi cumpărată de săptămâna viitoare cu 2,29 lei, în timp ce sticla de sifon va fi 4,59 lei. O sticlă de băutură răcoritoare carbogazoasă cu soc și lămâie poate ajunge în coșurile cumpărătorilor la prețul de doar 4,79 lei / 2 litri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la Lidl șerbetul de căpșuni și de trandafiri costă 8,49 lei, polenul poliflor 12,99 lei, siropul cu diferite arome este 8,99 lei, marmelada – 7,99 lei, dulceața – 26,99 lei, biscuții cu cremă de cacao – 11,00 și nucile cu rom – 17,99.

Lista cu produsele cu prețuri foarte mici poate fi consultată integral pe site-ul oficial al supermarketului originar din Germania, înființat în anul 1930. Descoperă care sunt avantajele pe care le ai în curând pe rafturi!

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni