Life

Lidl pune la vânzare produse de calitate pentru ziua femeii. Unele sunt apreciate de români și au prețuri sub 10 lei

Lidl comercializează produse de calitate pentru Ziua Femeii, la prețuri mici. Ofertele vor fi valabile începând cu săptămâna viitoare.
04.03.2023 | 10:47
Lidl pune la vanzare produse de calitate pentru ziua femeii Unele sunt apreciate de romani si au preturi sub 10 lei
Lidl, produse de calitate de Ziua Femeii. Au prețuri și de 10 lei. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Lidl pune la vânzare mai multe produse de calitate de Ziua Femeii. Multe dintre ele au prețuri foarte mici, chiar și sub 10 lei. Ai de ales dintr-o gamă largă de dulciuri, dar și produse cosmetice.

Lidl, produse de calitate de Ziua Femeii. Ce cadouri poți oferi, la prețuri mici

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită pe 8 martie, în aproape toată lumea. Este o ocazie în care să-i dăruiești mamei, soției, iubitei sau altei femei din viața ta un cadou de neuitat, iar magazinele vin cu idei și oferte în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cu fiecare ocazie importantă, Lidl pune la vânzare produse specifice, iar ziua de 8 martie nu face excepție. Prețurile multor produse au crescut mult în ultimul an, iar retailerul german vine cu oferte inedite pentru clienți, chiar de Ziua Femeii.

Produsele specifice de Ziua Femeii vor fi disponibile începând de luni, 6 martie 2023. Printre acestea se numără diverse dulciuri sau produse cosmetice pe care le poți oferi cadou. Multe au prețuri sub 10 lei.

ADVERTISEMENT

De exemplu, o cutie cu selecție de aperitive (măsline/roșii/ardei), de 300 de grame, costă doar 17,99 lei, în timp ce o prăjitură cu cremă de smântână, de 425/450 de grame, costă 12,49 lei.

Un sufleu de ciocolată de 200 de grame, cu căpșuni sau fructe de pădure, are prețul 11,99 lei. De asemenea, un sufleu de ciocolată Red Velvet, de 160 de grame, are prețul de 12,99 lei, potrivit catalogului Lidl.

ADVERTISEMENT

Printre produsele comercializate cu ocazia zilei de 8 martie se numără și Gnocchi în formă de inimă. Punga este de 500 de grame, iar prețul acestui produs este de 9,99 lei. În plus, cei care vor să ofere ceva dulce cadou pot achiziționa și cutia de macarons în formă de inimă (90 de grame), care costă 16,99 lei.

Ce cadouri marca Lidl mai poți oferi de 8 martie

Un alt produs comercializat la Lidl este cutia de trufe belgiene, care are prețul de 8,99 lei. Tot la categoria dulciuri intră și cutia de praline Mozart, care conțin marțipan. Prețul unei cutii cu astfel de bomboane este de 7,49 lei.

ADVERTISEMENT

Poți oferi cadou și o cutie de praline în formă de inimă, pe bază de ciocolată (cu lapte și amăruie) și cremă de alune, care costă 11,99 lei. Și cutia de praline belgiene, având prețul de 21,99 lei, se numără printre produsele puse la vânzare de Ziua Femeii. Gogoașa cu glazură roz are prețul de 2,99 lei, în timp ce tortul cu cremă de cacao și alune de pădure, de 1 kg, costă 29,99 lei.

Dacă vrei să oferi cadou un parfum, trebuie să știi că Lidl pune la vânzare mai multe sortimente, pentru doar 15,99 lei. Mai sunt și alte tipuri de parfum, iar acestea se regăsesc la prețurile de 19,99 lei.

ADVERTISEMENT
Tags: