Sport

Liechtenstein – România 0-2. Man și Bancu au marcat pentru o victorie inutilă. “Tricolorii” ratează barajul. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Liechtenstein - România, care are loc duminică, 14 noiembrie, de la ora 19:00, în etapa a 10-a, ultima, a grupei J a preliminariilor CM 2022 zona europeană
14.11.2021 | 21:05
Liechtenstein  Romania 02 Man si Bancu au marcat pentru o victorie inutila Tricolorii rateaza barajul Video
ADVERTISEMENT
14-11-2021
15:47

Liechtenstein - România 0-2 (Man 8, Bancu 87) în grupa J

România a câștigat la Vaduz, cu Liechtenstein, scor 2-0, prin golurile marcate de Man și Bancu. Dar victoria este inutilă, pentru că “tricolorii” termină grupa J pe locul 3. Macedonia de Nord a bătut Islanda, scor 3-1, și și-a asigurat poziția secundă.

Min 87: GOOOOOL, România! Bancu a marcat spectaculos cu un șut puternic, care a lovit bara transversală și a intrat în poartă. 

Min. 80: Moment istoric în naționala României. Enes Sali este cel mai tânăr debutant din naționala României la 15 ani și 9 luni

  • Macedonia de Nord revine în avantaj, 2-1, grație golului marcat de Elmas. “Tricolorii” coboară pe locul 3. 

Min. 65: Buchel salvează din nou. Seară excelentă prinsă de portarul din Liechtenstein. 

  • Islanda a egalat în Macedonia de Nord în minutul 54 și România urcă pe locul doi la aceste scoruri. Thorsteinsson reușește golul de 1-1. 

Min. 53: Andrei Ivan irosește și el o șansă bună. A tras în Buchel

Min. 47: George Pușcaș ratează o șansă uriașă. Trimite peste poartă din poziție bună

PAUZĂ! România intră la cabine cu 1-0. Din păcate, la Skopje, gazdele au 1-0 și sunt aproape de locul de baraj. 

Min. 45: Andrei Ivan ratează o șansă importantă! Buchel este omul reprizei pentru gazde

Min. 37: Dennis Man ratează singur cu portarul, însă a ratat lobul peste portar. Buchel a reținut fără emoții

Min. 34: Stanciu RATEAZĂ lovitura de pedeapsă! A tras pe lângă poartă

Min. 33: Arbitrul acordă un penalty pentru România cu ajutorul VAR la un henț făcut de Grunenfelder

Min. 28: Serie de ocazii pentru naționala României! Stanciu și Man ratează două șanse uriașe. Foarte bune intervențiile lui Buchel. 

Min. 8: GOOOOOOOOOOOL, Dennis Man! Atacantul înscrie din interiorul careului, după un corner. 

Min. 4: Două ocazii deja pentru tricolori, după primele patru minute. Ivan și Stanciu au semnat ocaziile.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei.

Liechtenstein: B. Buchel – Spirig, Goppe, Frommelt, Grunenfelder, S. Wolfinger – Hasler, Sele, Meler – Y. Frick, Frick. Rezerve: A. Majer, Lo Russo, Brandle, Kaufmann, Kardesoglu, M. Buchel, Yildiz, Wolfinger, Kollmann. Antr. Martin Stocklasa.

România: Niță – Manea, Rus, Burcă, Bancu – Moruțan, Nedelcu, Stanciu – Man, Pușcaș, Ivan. Rezerve: Vlad, Moldovan, Ghiță, Toșca, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Maxim, Hagi, Sali, Marin, F. Tănase. Antr. Mirel Rădoi.

14-11-2021
15:37

Tricolorii vor juca în alb cu Liechtenstein

Naționala de fotbal a României va evolua în meciul cu Liechtenstein, programat la Vaduz de la ora 19:00, în echipament alb complet. În tribunele arenei Rheinpark Stadion sunt așteptați aproximativ 2.000 de fani pe din Vaduz. Capacitatea totală este de 5.563 de locuri, iar autoritățile locale nu au impus vreo restricție.

În condițiile în care naționala este pe locul 3, cu 14 puncte, unul mai puțin decât Macedonia de Nord, prezența tricolorilor la baraj este condiționată de o victorie în Liechtenstein și un egal sau o victorie a Islandei în Macedonia de Nord, meci care începe tot la 19:00.

Germania, care joacă în Armenia, de la aceeași oră, a obținut, deja, calificarea la Campionatul Mondial 2022, care va avea loc în Qatar, acolo unde merg direct câștigătoarele celor 10 grupe din preliminarii.

Pentru celelalte 3 locuri disponibile Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde și cele mai bune două câștigătoare de grupe în Liga Națiunilor, care nu se află pe primele două poziții în grupele preliminariilor CM.

Meciul Liechtenstein – România are loc duminică, 14 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 10, care este şi ultima, a grupei J a preliminariilor CM 2022 zona europeană. Tricolorii trebuie să învingă şi să spere că Islanda va reuşi să facă măcar un egal la Skopje, acasă la Macedonia de Nord.

Unde se joacă meciul Liechtenstein – România

Întâlnirea Liechtenstein -.România se desfăşoară duminică, 14 noiembrie, de la ora 19:00, în ultima etapă, a 10-a, a grupei J a preliminariilor CM 2022 zona europeană pe stadionul Rheinpark din Vaduz. capitala principatului ce se întinde pe 160 km2 şi are o populaţie de 38.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci la care accesul publicului este permis pe baza prezentării la intrarea pe stadion a certificatului verde de vaccinare cu schema completă şi cum micuţul stat se învecinează cu Elveţia şi Austria este probabil ca pe stadion să se afle şi suporteri români care locuiesc în aceste două ţări limitrofe.

Cine transmite la TV partida Liechtenstein – România

Partida Liechtenstein  – România se joacă duminică, 14 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Rheinpark din Vaduz şi este transmisă în direct şi în exclusivitate de postul PRO TV, care, în cazul ratării barajului de către tricolori, s-ar afla la ultima transmisie a unui meci al echipei naţionale, de la viitoarele competiţii pierzând acest drept. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc veşti bune pentru băieţii lui Mirel Rădoi în privinţa condiţiilor meteo în care se va desfăşura meciul. Duminică se anunţă o zi ploiasă pe tot parcursul, deci foarte probabil şi pe durata jocului, cu temperatură maximă de 9 grade, probabil 4-5 grade la ora 19:00 şi vânt destul de puternic. Va conduce acest meci o brigadă din Slovenia, cu Matej Jug la centru. A arbitrat-0 la Bucureşti în 2020 pe FCSB în play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes şi pe… Steaua tot la Bucureşti, în 2014, în play-off cu Basel.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Liechtenstein – România

Cu siguranţă Mirel Rădoi va efectua mai multe schimbări în formula de start faţă de meciul cu Islanda, terminat la egalitate, 0-0. la Bucureşti joia trecută. Cert va fi locul lui Cristi Manea ca fundaş dreapta deoarece Andrei Raţiu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

ADVERTISEMENT

Alţi trei jucători au acuzat stare de oboseală sau mici probleme medicale. Căpitanul Vlad Chiricheş a fost anunțat ca indisponibil. Florin Tănase şi Răzvan Marin sunt și ei incerți. Însă cel puţin unul dintre ei ar putea fi menajat, în funcţie de starea lor înainte de startul partidei.

Am pierdut şansa de a sta numai la mâna noastră

După ce nu am reuşit decât un egal alb acasă cu Islanda lucrurile s-au schimbat complet privind şansele la baraj pentru tricolori. Dacă băteam rezervele Islandei stăteam exclusiv la mâna noastră, un succes în Liechtenstein asigurând matematic locul 2. Acum însă am căzut pe 3 şi avem nevoie ca aceeaşi Islandă să repete egalul şi la Skopje, cu Macedonia de Nord, altfel obiectivul va fi ratat.

ADVERTISEMENT

Curios este că acum, după ce obiectivul pare mai degrabă compromis, selecţionerul Mirel Rădoi pare a se răzgândişi ar dori să continue cu un un nou mandat, după ce a făcut mare destabilizare în vestiar la finalul partidei cu Armenia, anunţândc că nu mai stă decât cele două jocuri din preliminarii, după care pleacă, deci nu va fi pe bancă la baraj.

Cote la pariuri pentru jocul Liechtenstein – România

Cu toate că acum depindem de ajutorul Islandei pentru casele de pariuri la Vaduz va fi un meci fără istorie, România fiind o imensă favorită, cu cotă de 1,05 în timp ce o imensă surpriză produsă de fotbaliştii din Principat are o valoare asstronomică: 38,00! Şi şansă dublă 1X are cotă 8,00 iar un gol înscris de gazde 3,50.

Nu este prima confruntare cu Liechtenstein în preliminariile unei competiţii majore. Doar acum, la Bucureşti, am învins la un scor mic, 2-0. În preliminarii EURO 2000 a fost 3-0 în Liechtenstein şi 7-0 la Bucureşti iar în preliminarii CM 1998 8-1 pe terenul lor şi 8-0 în România.

ADVERTISEMENT