Fotbal intern

SURPRIZĂ în Liga 1! O echipă în insolvenţă SCHIMBĂ patronul!

Vineri a avut loc o întîlnire la Ploieşti între suporteri şi noua conducere a Petrolului pentru a discuta despre viitorul clubului....
06.06.2015 | 19:11
SURPRIZA in Liga 1 O echipa in insolventa SCHIMBA patronul

Vineri a avut loc o întîlnire la Ploieşti între suporteri şi noua conducere a Petrolului pentru a discuta despre viitorul clubului.

Astfel, conform  www.phon.ro, Iuliano Ene, noul director de marketing al ploieştenilor, le-a spus fanilor că Alexandru Capră, fiul lui Daniel Capră, este, în acte, noul acţionar majoritar al SC FC Petrolul Ploieşti SA.

Alex Capră are 22 de ani şi este acţionar al clubului încă de când avea doar 19 ani. Iar acum este cel mai tînăr patron din Liga 1. Petrolul Ploieşti se confruntă cu mari probleme financiare după ce Dan Capră a fost arestat.

Primul pas spre faliment

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Prahova nu este de acord cu planul de reoganizare propus de clubul Petrolul Ploieşti. Motivul: consideră că nu sînt suficiente elemente care să garanteze plata datoriilor către ANAF. Principala problemă ridicată de fiscul prahovean a fost modalitatea în care administratorul judiciar a propus plata sumelor către stat, majoritatea datoriei fiind programată să fie achitată în partea a doua a execuţiei planului.

„S-a analizat planul de reorganizare propus de SC PETROLUL PLOIEŞTI SA şi s-a constatat că eşalonarea plăţilor către ANAF nu este acceptabilă. Toţi membrii comisiei de analiză au fost de acord că propunerea nu este realistă. Dacă se va veni cu o altă propunere care să garanteze recuperarea sumelor de către bugetul statului, vom reanaliza planul în noua formă. Însă în actuala formă nu îl putem accepta.” a dezvăluit pentru jurnalulph.ro un reprezentat al ANAF-ului.

Dacă planul de reorganizare nu va fi aprobat, Petrolul Ploieşti va intra în faliment, iar clubul va fi retrogradat în liga a patra, iar palmaresul, sigla, numele şi culorile vor reveni la primăria oraşului.

 8 milioane de euro este datoria ploieştenilor

 

Tags: