Fotbal intern

Dezvăluire ŞOC: “Cariera mea de fotbalist e ÎN PERICOL!”

Liga 1. Alexandru Zaharia a avut un ghinion teribil sîmbătă, în partida cu Viitorul Constanţa, scor 0-3, din etapa a 11-a a Ligii 1 disputată la Chiajna. Intrat în minutul 63 al partidei,...
20.10.2014 | 10:03
Dezvaluire SOC Cariera mea de fotbalist e IN PERICOL
ADVERTISEMENT

Liga 1. Alexandru Zaharia a avut un ghinion teribil sîmbătă, în partida cu Viitorul Constanţa, scor 0-3, din etapa a 11-a a Ligii 1 disputată la Chiajna. Intrat în minutul 63 al partidei, mijlocaşul a părăsit terenul de joc după o intrare dură a lui Manea şi este suspect de ruptură de ligamente. Bifase doar 12 minute contra trupei lui Gică Hagi. Zaharia nu este la prima accidentare gravă din carieră. Anul trecut, jucătorul Oţelului s-a lovit singur, fără să fie atacat de nici un coleg, şi a suferit o fractură de menisc. A fost indisponibil mai multe luni, iar situaţia s-ar putea repeta şi acum. Din păcate, dacă verdictul va fi unul dur, Zaharia poate agăţa ghetele în cui la doar 24 de ani.

“Sînt căzut psihic, sper să nu fie ligamentul încrucişat!”

Liga 1. Ghinion sau blestem? Va mai juca sau nu fotbal? Întrebări care îl macină pe tînărul mijlocaş al Oţelului, care şi-a povestit drama pentru FANATIK.RO. “Nu sînt bine deloc! Am probleme tot la genunchiul piciorului stîng. După primele simptome, ligamentul încrucişat ar fi ok. Am, însă, mari dureri. Este posibil să fie afectat meniscul sau ligamentul colateral. Dar mai multe voi afla luni, cînd voi efectua un RMN. Atunci voi afla dacă, cariera mea de fotbalist este în pericol. Sînt căzut psihic pentru că este greu să o iau de la capăt”, a spus Alex.

ADVERTISEMENT

Zaharia-Otelul-vs-Dunarea

 

VEZI VIDEO CU ZAHARIA DUPĂ CE A SUFERIT CRUNTA ACCIDENTARE

“Manea nu m-a sunat! Sînt un pic supărat pe el”

Liga 1. Filmul accidentării din partida cu Viitorul îl va urmări, probabil, toată viaţă pe Alexandru Zaharia. “A intrat Manea din spate şi mi-a prins piciorul în gazon. Cînd m-am ridicat am simţit o durere mare, nu mai puteam călca. Am la picior un fel de ghips, ca să stea piciorul drept”, a spus Zaharia pentru FANATIK.RO. Manea nu a avut, însă, curaj să-l sune pentru a-şi cere scuze. “Nici nu aveam pretenţia. Este un copil, nu a suferit niciodată o astfel de accidentare şi nu ştie prin ce trec. Poate sînt un pic supărat pe el, dar asta este situaţia”, a spus Alex.

2.FOTBAL:OTELUL GALATI-CONCORDIA CHIAJNA,LIGA 1 (2.08.2014)

Zaharia şi-a plătit singur prima operaţie! Urmează a doua?!

Liga 1. Colac peste pupăză, situaţia financiară de la Oţelul este una mai mult decît delicată. Motiv pentru care Zaharia s-ar putea vedea nevoit să treacă singur prin acest calvar. “Burcă (n.r. managerul sportiv) m-a sunat şi mi-a spus că Oţelul va fi alături de mine. Acum nu ştiu cît de adevărat este pentru că astfel de promisiuni le-am primit şi după prima accidentare. Şi mi-am plătit operaţia din banii mei. Am dat 5.000 de euro! Clubul mi-a suportat doar recuperarea, adică 1.500 de euro”, a dezvăluit Alexandru Zaharia pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

zaharia

“Nu am putut dormi noaptea!”

Liga 1. Durerile insuportabile nu i-au dat pace deloc lui Zaharia. Nu s-a putut odihni, iar întrebarea “De ce?” l-a măcinat toată noaptea de după partida cu Viitorul. “Au fost nişte ore groaznice pentru mine. Nu am putut dormi aproape deloc. Dacă sînt blestemat? La prima vedere se poate spune şi asta, dar eu nu am făcut rău la nimeni. Aşa că refuz să cred că vreo persoană m-ar fi putut blestama”, a povestit, aproape cu lacrimi în ochi, tînărul mijlocaş al Oţelului. Dar nu va ceda! Îşi doreşte să ajungă la echipa naţională, iar tribunele să-l aclame. “Niciodată nu voi renunţa la carieră! Iubesc prea mult fotbalul şi voi face tot posibilul să revin. Medicina este acum avansată şi mă pot repune pe picioare”, a spus, pe un ton optimist, Zaharia.

400.000 de euro este cota lui Zaharia conform site-ului transfermarkt.de

4 goluri în 22 de partide în Liga 1 a reuşit Zaharia pentru Oţelul Galaţi

Au fost cinci echipe care m-au sunat după perioada bună de la Severin! Dar am ales să vin la Oţelul. Cine ştie cum ar fi arătat cariera mea dacă aş fi ales altă echipă!? (Alexandru Zaharia)

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!