Sport

Fotbalist de Liga 1 TRANSFERAT pe 1.000 €! “Le fac plîngere PENALĂ!”

UPDATE / Fostul patron al FC U Craiova, Adrian Mititelu, a reacţionat violent la dezvăluirea FANATIK.RO cu privire la preţurile de transfer ale celor 3 jucători şi a acuzat dur atît...
26.02.2015 | 14:15
Fotbalist de Liga 1 TRANSFERAT pe 1000 E Le fac plingere PENALA
ADVERTISEMENT

UPDATE / Fostul patron al FC U Craiova, Adrian Mititelu, a reacţionat violent la dezvăluirea FANATIK.RO cu privire la preţurile de transfer ale celor 3 jucători şi a acuzat dur atît judecătoarea de la Tribunalul Braşov, cît şi lichidatorul judiciar de la FC U Craiova. “E incredibil ce s-a întimplat, dar vă asigur că pentru această mizerie vor plăti judecătorea Simona Conţ şi doamna lichidator Manuela Sîrbu! Se dovedeşte clar că este un plan bine pus la punct pentru distrugerea Universităţii Craiova, iar ei se bazează acum pe nişte acte care sînt făcute la mişto. Păi cum să îi dai drumul lui Mădălin Ciucă pe 2.000 de euro? Eu l-am transferat pe acest jucător pentru 100.000 de euro, în 2011, de la Gloriei Bistriţa, iar ei se joacă acum cu sumele astea derizorii? Cum să îi dau drumul lui Mîrzeanu pe 1.000 de euro cînd el are clauză de reziliere de 5 milioane de euro în contract? La fel şi Bălan. Nu am nicio treabă cu băieţii care au semnat cu alte echipe, dar cei care şi-au bătut joc de tot ce înseamnă brandul Universitatea Craiova vor plăti cu vîrf şi îndesat în faţa legii”, a tunat Mititelu.

Mititelu i-a făcut plîngere penală judecătoarei Simona Conţ, în baza căreia a şi recuzat-o la termenul precedent al procesului de faliment al FC U, cerere care a fost respinsă! (vezi foto în galerie)

ADVERTISEMENT

–––––––––

FC Universitatea Craiova a devenit istorie în fotbalul românesc anul trecut. Tribunalul Braşov a confirmat decizia de intrare în faliment a echipei lui Adrian Mititelu, iar clubul, dezafiliat şi din structurile FRF, a fost desfiinţat. În calitate de lichidator judiciar a fost numită Asociaţia de Insolvenţă SPRL Bucureşti, iar jucătorii aflaţi sub contract cu FC U au avut cel mai mult de suferit. Din cauza faptului că nu au fost declaraţi liberi de către Comisiile FRF, fotbaliştii au fost în imposibilitatea să semneze cu alte echipe, iar unii dintre ei chiar au luat în calcul să agaţe ghetele în cui. În cele din urmă, situaţia s-a rezolvat, însă interesant este modul în care trei dintre jucătorii aflaţi sub contract cu echipa lui Mititelu şi-au găsit formaţii unde să evolueze.

STEAUA. EXCLUSIV / Anunţul TAS cu privire la CAZUL “Rusescu”!

Împrumutaţi gratis în primă fază, Mititelu a luat foc

Dumitru Hotoboc, Mădălin Ciucă şi Ionuţ Mîrzeanu au fost împrumutaţi de lichidatorul judiciar la alte formaţii pînă în luna decembrie a anului trecut, iar clubul a încasat în urma tranzacţiilor ZERO lei! Portarul a ajuns în Liga 1 la Oţelul Galaţi, în timp ce fundaşul şi mijlocaşul au fost cedaţi la Metalul Reşiţa, respectiv CS Mioveni. Cînd a aflat suma pentru care cei trei fotbalişti au fost transferaţi, Mititelu a luat foc! “Nu este posibil aşa ceva! Lichidatorul trebuie să aducă bani în club, nu să împrumute jucători gratis!”, a tunat fostul patron al FC U. Acesta s-a adresat Instanţei, care i-a dat cîştig de cauză în luna decembrie! Prea tîrziu! Împrumuturile celor trei fotbalişti expiraseră.

ADVERTISEMENT

LOTO 6/49 SE SCHIMBA TOTUL!!! ANUNTUL OFICIAL!!!

S-au organizat licitaţii pe fotbalişti! – vezi în galerie foto

Hotoboc, Ciucă şi Mîrzeanu au redevenit jucătorii lui FC U, însă lichidatorul judiciar a căutat soluţii legale pentru a le da jucătorilor dreptul de a juca iar fotbal. Pentru a fi acoperit, lichidatorul a organizat o licitaţie, conform legii insolvenţei, pentru transferul definitiv al celor trei fotbalişti, nu înainte să le stabilească şi preţuri de transfer. Licitaţia pentru portar şi mijlocaş a început de la 1.000 de euro, în timp ce pentru fundaş de la 2.000 de euro. S-a stabilit şi o dată (vezi foto) la care nu s-au îngrămădit alte  cluburi. În cele din urmă, Hotoboc, în al cărui CV figuează cluburi precum Steaua şi FC Argeş, a fost cumpărat definitiv de Oţelul cu 1.000 de euro, Mîrzeanu, comparat de specialişti cu Mirel Rădoi, pentru aceeaşi sumă, în timp ce Ciucă, un fundaş cu experienţă în Liga 1, a fost achiziţionat de CSMS Iaşi în schimbul a 2.000 de euro!

Super comision încasat de impresar: 80 € pentru 3 jucători!

Situaţia tragi comică nu se opreşte, însă, aici. În urma tranzacţiei, Bojin Eutin, impresarul celor trei fotbalişti, s-a ales cu un comision jenant în urma transferurilor lui Hotoboc, Ciucă şi Mîrzeanu. Agentul a încasat nici mai mult nici mai puţin de 40 de euro de pe urma transferului lui Ciucă şi cîte 20 euro pentru Hotoboc, respectiv Mîrzeanu! Acest lucru a fost posibil pentru că Bojin, agentul angajat să caute oferte pentru jucătorii Craiovei, avea stipulat în contractul lichidatorul că va încasa 2% din suma transferurilor ale lui Hotoboc, Ciucă şi Mîrzeanu. Şi cum suma totală încasată de lichidatorul FC U Craiova în schimbul jucătorilor a fost de 4.000 de euro, agentul s-a ales cu un comision de 80 de euro, unic probabil în fotbalul românesc!

ADVERTISEMENT

“Nu am avut ce discuta cu Mititelu!”

Florin Prunea, preşedintele executiv al CSMS Iaşi nu a confirmat, dar nici nu a infirmat suma de transfer pentru legitimarea lui Mădălin Ciucă, “Eu pot să vă declar că transferul lui Mădălin Ciucă l-am făcut în condiţii perfect legale. Suma de transfer este confidenţială, iar dacă voi aţi aflat-o, nu e treaba mea. Din gura mea nu o să auziţi cît ne-a costat acest jucător. Eu am semnate actele de către oamenii care se ocupă acum de destinele clubului FC Universitatea Craiova şi, cu tot respectul pentru Adrian Mititelu, cu dînsul nu am avut nimic de discutat după ce echipa sa a intrat în faliment. Pe acest fotbalist l-am legitimat în urmă cu trei zile, dar el încă nu poate juca pentru noi deoarece este suspendat două etape în urma unei cartonaş roşu încasat în ultima etapă pentru Reşiţa în Liga II”, a spus Prunea pentru FANATIK.RO.

SOC PENTRU FUMATORI!!! NOUA LEGE II TERMINA!!! 

“Am renunţat la bani pentru a scăpa de calvar!”

Dumitru Hotoboc, portarul Oţelului, este în culmea fericirii că a scăpat de perioada de coşmar trăită la FC U Craiova. “Sincer, chiar nu mă interesează cît a dat Oţelul Galaţi pe mine. Nu am nici o treabă. Eu mă bucur că am ajuns la un club unde mă simt bine faţă de perioada petrecută la FC Universitatea Craiova, acolo unde nu am încasat nici un ban mai bine de un an de zile. Mai mult, pentru a scăpa de calvarul de acolo, am renunţat la toţi banii pe care trebuia să îi primesc după ce am decis să nu mai fiu înscris la masa credală de la Braşov. Faţă de mine, Mititelu nu trebuie să aibă nici o supărare. Eu şi foştii mei colegi am fost eroi şi am jucat doar pentru suporterii Ştiinţei”, a spus Hotoboc pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Cu fostul stelist între buturi, Oţelul a obţinut şapte puncte din cele 12 cucerite de gălăţeni în Liga 1. Cel mai bun meci făcut de Hotoboc a fost contra Petrolului, cînd, pe „Ilie Oană” a reuşit să închidă poarta.

100.000 de euro este cota lui Hotoboc pe site-ul transfermarkt.de

175.000 de euro este cota lui Mîrzeanu pe site-ul transfermarkt.de

100.000 de euro este cota lui Ciucă pe site-ul transfermarkt.de

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!! CE A URMAT!!!

ADVERTISEMENT