Fotbal intern

Liga 1 Betano, etapa 7: clasament și rezultate live. Poli Iași, victorie la scor de neprezentare cu Concordia Chiajna

Liga 1 Betano etapa 7 clasament si rezultate live Poli Iasi victorie la scor de neprezentare cu Concordia Chiajna

Etapa cu numărul 7 din Liga 1 Betano are loc la acest sfârșit de săptămână. Toate rezultatele sunt afișate live, la fel, și clasamentul actualizat! Rămâi pe FANATIK.ro pentru fi la curent cu tot ce se întâmplă în această rundă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc

UPDATE, ora 22:50 Final de meci! Poli Iași se impune la capătul unui meci foarte spectaculos cu 3-0, după goluri semnate de Albu (autogol), Flores și Bekui. După această partidă, Poli Iași ajunge pe locul 11, în timp ce Concordia coboară pe 13 în clasamentul Ligii 1, după șapte etape. 


Min. 92: Bară și pentru oaspeți, după o execuție a lui Măzărache.

Min. 88: GOL POLI IAŞI!  Lawson Bekui a reușit să înscrie, după ce a fost angajat excelent în adâncime de către N’Dongala. Bekui a reușit și un dribling excelent, în fața portarului Costache.

Min. 84: Ratare mare a Concordiei. Frăsinescu a scos din fața porții.

Min. 66: Panţîru şutează puternic, dar mingea şterge transversala porţii lui Costache.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: S-a terminat prima repriză.

Min. 35: GOL POLI IAŞI! Fază excelentă a echipei lui Flavius Stoican. Sanoh pasează în centru, iar Flores finalizează cu un şut impecabil.

Min. 14: GOL POLI IAŞI! Şutul lui Sanoh este deviat în propria poartă de Albu. VIDEO

Min. 1: A început meciul.


UPDATE 03.09, ora 20:40 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Poli Iaşi – Concordia Chiajna, ultimul al rundei.

Poli Iaşi: Cobrea – A. Gallego, M. Mihăescu, C. Frăsinescu, Panţîru – Flores, Rus, Qaka, Sin – Sanoh, A. Cristea

Concordia Chiajna: A. Costache – Bărboianu, A. Albu, Marc, Nivaldo – Grădinaru, Bucşa, Gorobsov, P. Ivanovici – Patin, Guessan


UPDATE 02.09, ora 09:00 CFR Cluj va juca împotriva celor de la Viitorul, de la ora 18:30, în timp ce FCSB va juca în fața celor de la FC Botoșani, de la ora 21:30. 


UPDATE, ora 23:30  Universitatea Craiova s-a impus în fața lui Dinamo București, scor 3-0, după golurile lui Koljic, respectiv dubla lui Mitriță.  VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT


UPDATE, ora 20.25. Astra Giurgiu a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, iar gruparea antrenată de Marius Măldărăşanu rămâne neînvinsă în sezonul 2018 – 2019. Fosta campioană a României a bifat două victorii şi cinci egaluri în cele 7 runde jucate până în prezent. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe ultimul loc. VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT


UPDATE, ora 18:10. Echipele de start pentru Astra – Voluntari:

Astra: Iliev – Belu, Bejan, Erico, Radunovic – Mrzljak, Biceanu – Balaure, N. Roșu, Llullaku – Alibec
Antrenor: Marius Măldărșanu

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Hodorogea, Balaur, Al. Vlad – Răuță, Laidouni – Ciucur, Belhameur, Căpățînă – Tudorie
Antrenor: Dinu Todoran


UPDATE, ora 17:50. Gaz Metan câştigă derby-ul judeţean cu Hermannstadt. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Creţu, în minutul 66. Cu acest succes, Gazul urcă pe 3 în clasament.


Min. 66. GOL GAZ METAN! Şutul lui Fortes a fost respins de Căbuz, minge a ajuns la Creţu, iar acesta l-a învins pe portarul formaţiei din Sibiu. VIDEO


UPDATE 01.09, ora 16:00 Echipele de start la meciul Hermannstadt – Gaz Metan: 

Hermannstadt: Căbuz – Coman, Pîrvulescu, Mijuskovic, Tătar – Dandea, Dîlbea – Petrescu, Chalkiadakis, Rusu – Blănaru

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Constantin, Cristea, Trif – Fofana, Luis Aurelio – David Caiado, Ely Fernandes, Olaru – Carlos Fortes

Gepostet von FC Hermannstadt am Samstag, 1. September 2018


UPDATE 01.09, ora 11:00 În a doua zi a etapei a 7-a din Liga 1 Betano se vor juca 3 partide. Primul meci se joacă la Târgu Mureş, unde Hermannstadt va întâlni Gaz Metan Mediaş, de la ora 16:00. Apoi Astra va primi vizita celor de la FC Voluntari, de la ora 18:30, urmând ca derby-ul etapei să se joace pe Ion Oblemenco, între Craiova şi Dinamo, de la ora 21:30. 


UPDATE 31.08, ora 21.30. Final de meci! Sepsi se impune cu 1-0 în faţa celor de la Dunărea Călăraşi, iar gruparea din Sfântu Gheorghe a adunat 11 puncte în cele 7 meciuri jucate până acum. VIDEO


Min. 75. Simonovski a fost înlocuit cu Karnitskiy

Min. 65. A ieşit Şandru, accidentat, şi a intrat Munteanu.

Min. 61. Tandia este înlocuit de Hamed.

Min. 54. Honciu intră în locul lui Kouakou.

Min. 50. Dobrosavlevici vede cartonaşul galben!

Min. 45. CARTONAŞ GALBEN văzut de Alexandru!

Min. 41. CARTONAŞ GALBEN încasat de Simonovski!

Min. 27. CARTONAŞ GALBEN văzut de Simion!

Min. 2. Simonovski a deschis scorul cu o lovitură de cap. VIDEO


UPDATE 31.08, ora 19.00. Primul meci al rundei a 7-a are loc la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi primește vizita celor de la Dunărea Călărași.

Echipele de start la Sepsi – Dunărea Călărași:

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Fulop, Vașvari – Drăghici, Tandia, Nouvier – Simonovski

Dunărea Călărași: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Șandru, Ispas – Kanda, Simion, Pușcaș, Pană – Alexandru, Mezu


Etapa a 7-a propune mai multe dueluri interesante. Fără îndoială derby-ul rundei se va juca sâmbătă seară, când CS U Craiova va primi vizita celor de la Dinamo București, pe noul „Ion Oblemenco”. „Câinii” au reușit să câștige în etapa precedentă în prelungirile partidei cu Hermannstadt, scor 2-1, după un gol reușit de Pesic. De partea cealaltă, Craiova pare că s-a pus pe picioare, după ce a învins „lanterna roșie” FC Voluntari, scor 5-1, în deplasare. La pauză scorul era 4-0, iar Bancu a reușit un hat-trick.

Program și rezultate LIVE din Liga 1 Betano, etapa 7

Etapa a 7-a începe vineri, 31 august, cu duelul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care a promovat din Liga 2 în 2017 și Dunărea Călărași, campioana Ligii 2 din stagiunea precedentă. Meciul ar putea prilejui debutul lui Alex Bourceanu pe malul Dunării. Fostul căpitan al Stelei se întoarce pe gazon după o accidentare dureroasă suferită când juca la Arsenal Tula, o fractură de tibie.

Un alt meci interesant al rundei se va juca la Voluntari, între FCSB și FC Botoșani. Roș-albaștrii au ales să meargă pe stadionul „Anghel Iordănescu” pentru a lăsa gazonul de pe Arena Națională să se refacă. În ciuda eliminării din Europa League, suferită la cheremul celor de la Rapid Viena, FCSB are un sezon destul de bun în Liga 1 Betano, unde trupa lui Dică este lideră, cu 13 puncte. De partea cealaltă FC Botoșani are o singură înfrângere în 6 runde, dar și 4 remize.

Iată însă programul etapei a 7-a din Liga 1:

Vineri, 31 august

Sepsi – Dunărea Călărași (19:30)

Sâmbătă, 1 septembrie

Hermannstadt – Gaz Metan (16:00)

Astra – Voluntari (18:30)

CS U Craiova – Dinamo (21:30)

Duminică, 2 septembrie

CFR Cluj – Viitorul (18:30)

FCSB – FC Botoșani (21:30)

Luni, 3 septembrie

Poli Iași – Chiajna (21:00)

  • Toate meciurile sunt televizate de cele trei posturi TV de sport: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Liga 1 Betano: clasament actualizat

Cum am amintit înainte, după 6 etape lider este FCSB, cu 13 puncte. Roș-albaștrii au și 4 victorii consecutive. Elevii lui Nicolae Dică sunt urmați de singurele două echipe fără înfrângere până în acest moment: CFR Cluj (12 puncte) și Astra Giurgiu (10 puncte). „Lanterna roșie” este FC Voluntari, care are un singur punct, în timp ce surpriza din acest debut de sezon este Dunărea Călărași. Trupa lui Dan Alexa se află în acest moment pe locul 5, cu 9 puncte și cu un golaveraj foarte bun: 6-5. Vezi aici, în timp real, clasamentul din Liga 1 Betano, actualizat odată cu marcarea fiecarui gol din etapa 6 din Liga 1 Betano.