Carousel hot news

FOTO. Anunţ de ultima oră! Echipa îşi schimbă SIGLA şi DENUMIREA!

Planuri mari pentru Juventus Bucureşti din sezonul următor din Liga 1 Betano. După ce finanţatorul echipei Ilie Ciuclea a decis să-i vândă pachetul majoritar lui Mirel Rădoi, fostul jucător...
31.08.2017 | 13:37
FOTO. Anunţ de ultima oră! Echipa îşi schimbă SIGLA şi DENUMIREA!
ADVERTISEMENT

Planuri mari pentru Juventus Bucureşti din sezonul următor din Liga 1 Betano. După ce finanţatorul echipei Ilie Ciuclea a decis să-i vândă pachetul majoritar lui Mirel Rădoi, fostul jucător şi antrenor al Stelei – vezi detalii, acesta mai pregăteşte o super schimbare.

Ilie Ciuclea, finanţatorul lui Juventus Bucureşti, echipă care evoluează în Liga 1 Betano după ce a reuşit să promoveze la finalul sezonului 2016-2017, acum este decis să schimbe denumirea şi sigla echipei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

LIGA 1. Anunţul făcut pe site-ul oficial

Pe site-ul echipei care ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, a fost făcut un anunţ în ceea ce priveşte schimbările pentru sezonul 2018-2019. “ASOCIAŢIA SPORT CLUB JUVENTUS BUCUREŞTI vă informează că începând cu sezonul competiţional 2018-2019 îşi va modifica sigla şi denumirea actuală a clubului”, apare pe site-ul oficial al lui Juventus.

Mai mult, Mirel Rădoi, cel care este foarte aproape să intre în posesia pachetului majoritar al clubului Juventus Bucureşti, a luat o decizie şi în ceea ce priveşte antrenorul care va pregăti echipa din momentul în care va intra în posesia echipei – vezi detalii. 

ADVERTISEMENT

LIGA 1 BETANO. FOTO. Echipa isi schimba sigla si denumirea

Juventus Bucureşti ocupă ultimna poziţie în Liga 1 Betano, cu 2 puncte, la egalitate cu formaţia Concordia Chiajna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri