Sport

Reîncepe Liga 1! Analiza Fanatik a pretendentelor la play-off. O mai ajunge FCSB pe CFR Cluj? Ce șanse are „New Dinamo” să se salveze de la retrogradare

Liga 1 Casa Pariurilor reîncepe luptele pentru titlu și supraviețuire. Analiza Fanatik a pretendentelor la play-off. Noutățile de la CFR Cluj și FCSB. Cu cine speră Dinamo să evite retrogradarea.
20.01.2022 | 19:10
Reincepe Liga 1 Analiza Fanatik a pretendentelor la playoff O mai ajunge FCSB pe CFR Cluj Ce sanse are New Dinamo sa se salveze de la retrogradare
ADVERTISEMENT

Liga 1 Casa Pariurilor își reia parcursul. FANATIK face analiza pretendentelor la play-off. Cu ce noutăți se prezintă la start CFR Cluj, FCSB, FC Voluntari, FC Botoșani, Universitatea Craiova, Farul și Rapid.

Reîncepe Liga 1! Analiza FANATIK a pretendentelor la play-off. O mai ajunge FCSB pe CFR Cluj? Ce șanse are „New Dinamo” să se salveze de la retrogradare

Fără transferuri, fără Budescu, dar cu Florin Tănase și Florinel Coman refăcuți, Gigi Becali vrea ca FCSB să încurce parcursul regulat din victorie în victorie al lui Dan Petrescu pe „locomotiva” CFR-ului din Cluj spre al cincilea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

Ce ambiții au, la mare distanță în urmă, Voluntariul-surpriză al lui Liviu Ciobotariu, molcomul-aprig Botoșani al ambițiosului Marius Croitoru, capricioasa Craiovă a lui Laurențiu Reghecampf, Farul care începe să lumineze cu Gică Hagi, farmecul vieții din Giulești care a pornit Rapid cu Mihai Iosif, dar s-a cam sufocat pe drum…

Și, nu în ultimul rând, ce poate face Flavius Stoican cu un lot frământat al lui Dinamo, din care au plecat 10 jucători și au venit 6, constante fiind numai susținerea pătimașilor fani din DDB și… problemele financiare.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, în marș spre al cincilea titlu consecutiv cu cel mai bun și echilibrat lot din Liga 1

CFR Cluj este cea mai „așezată” echipă din campionat. Fundași centrali puternici, greu de depășit, Burcă și Graovac. Dan Petrescu se mai poate baza și pe Bouhenna, și pe Cestor, zona din centrul apărării este bine acoperită.

Fundașii laterali au experiență și urcă bine în atac: Manea în dreapta și Camorra în stânga având în Susic, respectiv Florin Ștefan concurență puternică. Cu atâtea soluții în defensivă nu este de mirare că CFR Cluj are cea mai bună apărare din Liga 1, cu numai 8 goluri primite în 21 de etape.

ADVERTISEMENT

La mijloc „eternul” Deac, Bordeianu, Boateng și Păun dau consistență compartimentului. Dan Petrescu l-a rechemat pe Cătălin Itu de la Dinamo pentru că a plecat Culio, care n-a rupt gura târgului și are, totuși, 38 de ani.

Și în atac, „Bursucul” are multe soluții. Omrani, Debeljuh, Sacko și Costache au fost „completați” cu Dugandzic și Sergiu Buș în cel mai puternic compartiment ofensiv din Liga 1. Transferuri care vor face ca plecarea lui Alibec să treacă neobservată.

ADVERTISEMENT

Cu atâtea atâția fotbaliști de valoare, cel mai bun lot din campionat nu mai poate pierde campionatul și ultra-precautul Dan Petrescu poate zâmbi de-acum la gândul celui de-al cincilea titlu consecutiv al lui CFR Cluj.

CFR CLUJ

VENIRI: Cătălin Itu (22 de ani, mijlocaș, Dinamo), Cristian Neguț (26 de ani, atacant, Chindia), Marko Dugandzic (27 ani, atacant, PFC Soci, Rusia 1), Sergiu Buș (29 ani, atacant, Seongnam FC, Coreea de Sud 1)

PLECĂRI: Karlo Letica (24 de ani, portar, liber), Cristiano Figueiredo (31 de ani, portar, liber), Mihai Butean (25 de ani, fundaș, Chindia), Denis Ciobotariu (23 de ani, fundaș, FC Voluntari), Emmanuel Culio (38 de ani, mijlocaș, liber), Anas Tahiri (26 de ani, mijlocaș, Heerenveen, Olanda 1), Denis Alibec (31 de ani, atacant, liber), Sebastian Mailat (24 de ani, atacant, FC Botoșani), Denis Rusu (20, atacant, Chindia)

 • „Lui Buş îi mai trebuie puţin timp, se cunoaște lipsa jocurilor la el. Iar Marko Dugandzic a ajuns foarte târziu în cantonamentf, izic şi el este bine, dar nici el nu are meciuri, pentru că la Soci a fost accidentat în ultima perioadă” – Dan Petrescu
 • „Numai meciurile îi vor ajuta să ajungă la forma maximă şi să marcheze. Sunt conştient că toată lumea vrea un impact imediat din partea lor, dar eu sunt conştient că nu se poate așa, imediat, am experienţă” – Dan Petrescu
 • „Şi Buș, şi Dugandzic trebuie aşteptaţi. Sper ca Debeljuh să rămână în forma de acum, el e cel mai în formă atacant şi sper să rămână aşa, arată foarte bine” – Dan Petrescu
 • 5 goluri a înscris Marko Dugandzic în cele 24 de meciuri jucate pentru PFC Soci

Gigi Becali nu a adus niciun jucător la FCSB, dar marele transfer este păstrarea lui Florin Tănase

FCSB pare obosită să tot iasă pe locul 2. Nu resemnată, dar oarecum „în depresie”. Liderul Florin Tănase s-a plictisit așteptând un transfer în străinătate, vedeta Florinel Coman s-a plictisit să stea pe tușă din cauza accidentărilor, ratând, astfel, și el, un eventual contract „afară”.

Gigi Becali a hotărât să nu se mai „arunce” să cumpere jucători, așa cum n-a mai făcut de 13 ani. În campionatul 2008-2009 nu a luat niciun fotbalist în pauza de iarnă, la fel ca acum. Mai are timp să se răzgândească până pe 14 februarie, când se închide perioada de transferări.

 • „Nu o să mă apuc acum să vorbesc pe cine aduc și dacă o să mai aduc. Voi știți politica mea cu transferurile și nu mă repet de 100 de ori” – Gigi Becali

„Șeful” a stabilit formula de atac

Toni Petrea trebuie să se mulțumească, deocamdată, cu ce are. Și are. Portar bun și tânăr, Andrei Vlad, un centru al defensivei solid, Vinicius și Iulian Cristea, Crețu le mai comite pe dreapta, dar există varianta Haruț, Radunovic pe stânga își face bine treaba, la mijloc Olaru vine cu… Șut, iar în atac e forță: Florin Tănase și Florinel Coman (cu norocul să nu se mai „rupă”) pot trage echipa spre gol, secondați de fantezia și „foamea” de fotbal a puștiului-minune Octavian Popescu.

Iar banca de rezerve mai poate da și alte soluții, cum ar fi Ovidiu Popescu, Denis Haruț, Valentin Gheorghe, Andrei Cordea, Ianis Stoica, Claudiu Keșeru, așa că locul 2 pare asigurat.

Mingea este rotundă și speranța moare ultima, dar este greu de crezut că Gigi Becali poate recupera cele 10 puncte aflate deja până la CFR Cluj (5 după înjumătățire, dacă nu se majorează sau scad până atunci), care nu stă, joacă și ea. Și pare mai bine „garnisită” la nivelul lotului și al băncii tehnice.

 • „Keșeru este un jucător care ne poate ajuta. Este un atacant care marchează. El mai are contract până la vară. În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu” – Gigi Becali

FCSB

VENIRI: –

PLECĂRI: Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș, FC Voluntari)

FC Voluntari mizează pe Budescu și pe Cupă

Neașteptata ocupantă a locului 3, echipa primăriei Voluntari și a primarului Pandele, i-a oferit „casă și masă” (cu… sarmalele aferente!) lui Budescu și mizează pe revenirea acestuia în forma care să ajute echipa așa cum o face alt veteran, Gabi Tamaș.

Un loc pe podium nu este neapărat un obiectiv, ci, mai degrabă, un bonus, principala grijă fiind Cupa României, unde a ajuns la un pas de finală, alături de Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Argeș. Acolo este „bătaia” Voluntarilor lui Liviu Ciobotariu. Acela este obiectivul celei de-a doua jumătăți a sezonului 2021-2022.

De remarcat că în echipa celor mai buni stranieri din Liga 1 Casa Pariurilor, în viziunea LPF, sunt titulari 3 „Voluntari”: Igor Armaș, Vadim Rață și Adam Nemec. Iată mai jos primul „11” amintit.

Mirko Pigliacelli (Italia, Universitatea Craiova) – Christopfer Braun (Germania, FC Botoșani), Paulo Vinicius (Brazilia, FCSB), Igor Armaș (Republica Moldova, FC Voluntari), Mario Camora (Portugalia/România, CFR Cluj) – Bilel Omrani (Franța, CFR Cluj), Malcom Edjouma (Franța, FC Botoșani), Vadim Rață (Republica Moldova, FC Voluntari), Hervin Ongenda (Franța/Congo, FC Botoșani) – Jefte Betancor (Spania, Farul Constanța), Adam Nemec (Slovacia, FC Voluntari). Antrenor: Cristiano Bergodi (Italia, Sepsi Sfântu Gheorghe)

FC VOLUNTARI

VENIRI: Denis Ciobotariu (23 de ani, fundaș, CFR Cluj), Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș, FCSB), Muhamed Tehe Olawale (22 de ani, atacant, Parma)

PLECĂRI: Marcos Lavin Rodrigues (25 de ani, portar, liber), Neluț Roșu (28 de ani, mijlocaș, Concordia Chiajna), Daniel Paraschiv (22 de ani, atacant, Hermannstadt), Viktor Angelov (27 de ani, atacant, liber)

 • „FC Voluntari este o echipă foarte bună, se află într-o situație foarte bună. Am și prieteni aici și mi-a fost mult mai ușor să aleg, plus că sunt foarte aproape de casă și pot merge în fiecare zi. Am vorbit și cu Gabi Tamaș în toată această perioadă și mă bucur că o să fim din nou colegi” – Constantin Budescu
 • „Deocamdată ne gândim la play-off, după vom vedea ce o să fie și în Cupă. Voluntari are echipă de cupele europene” – Constantin Budescu

Croitoru croiește pe FC Botoșani cu „materiale” noi doar în atac

FC Botoșani, ca de obicei, „tace și face”. Marius Croitoru și-a întărit echipa în compartimentul ofensiv cu trei „veniri”, Sebastian Mailat (CFR Cluj), Mihai Roman II (Universitatea Craiova) și Bryan Torres (revenit după un împrumut la Poli Iași) și așteaptă să se hotărască Hervin Ongenda, intrat în ultimele 6 luni de contract și tentat de oferte de „afară”.

Malcom Edjouma este foarte aproape de un transfer în prima ligă poloneză. Cum la fel de aproape este președintele Valeriu Iftime să-l „repatrieze” pe Andrei Chindriș, după ce echipa portugheză Santa Clara, la care a plecat acum 6 luni, l-a trecut pe linie moartă.

Și cum transferul lui Bogdan Racovițan la echipa poloneză la care a plecat Deian Sorescu, Rakow Czestochowa (locul 12 în Liga 1), a picat și a rezolvat problema jucătorului U21, sunt șanse mari să se întoarcă Chindriș la Botoșani.

FC BOTOȘANI

VENIRI: Sebastian Mailat (24 de ani, atacant, CFR Cluj), Mihai Roman II (29 de ani, atacant, Universitatea Craiova), Bryan Torres (24 de ani, atacant, Poli Iași)

PLECĂRI: Richard Sila (23 ani, atacant, Chindia Târgoviște)

Din pretendentă la titlu, Universitatea Craiova a ajuns să tremure pentru play-off

Plecată pe cai mari și speranțe așișderea la o luptă grea cu CFR Cluj și FCSB pentru titlul de campioană, Universitatea Craiova s-a dezumflat pe drum. Șapte etape fără victorie în finalul sezonului de toamnă au dus echipa pe un loc 5 , la mare luptă cu FC Botoșani, Farul și Rapid pentru play-off.

Laurențiu Reghecampf a făcut o „listă neagră” cu jucătorii la care ar vrea să renunțe, prezentată în exclusivitate de FANATIK, dar dintre aceștia n-au plecat decât doi până acum, Mihai Roman II și Mihai Bălașa. Iar rubrica „Veniri” rămâne deocamdată săracă, cu doar o revenire, mijlocașul de 20 de ani Alexandru Mărieș, după un împrumut la Poli Iași.

 • „Noi nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm, vrem să acoperim două-trei posturi pentru a ne întări, vrem să fim mai buni, vrem să progresăm” – Mihai Rotaru
 • „Noi nu avem grei ai vestiarului, nu există nicio ruptură între jucători sau între antrenor și un grup de jucători, nu există așa ceva” – Mihai Rotaru

Cel mai important transfer în Bănie a fost cel al noului președinte, Marian Copilu

Mult mai importantă a fost numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte, în locul lui Sorin Cârțu, care a primit altă funcție, mai mult decorativă… Schimbare anunțată în exclusivitate de FANATIK încă din 2 ianuarie.

Poarta este asigurată de doi portari de certă valoare, Mirko Pigliacelli și David Lazar. Protejați de o apărare matură în jurul „stâlpului fix” Valerică Găman – Marius Constantin, Paul Papp, Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu, lângă care Reghecampf l-a coborât și pe Vladimir Screciu.

Accidentarea francezului Lyes Houri lasă un gol mare la mijloc, unde rămân Alexandru Crețu, Dan Nistor, Roguljic și Fedele să creeze ocazii pentru un atac valoros, fantezist, avântat, dar capricios, cu „argintul-viu” Gustavo, cu „vitezistul” Ivan, cu uriașul potențial numit Markovic sau „vulpoul” Koljic.

UNIVERSITATEA CRAIOVA

VENIRI: –

PLECĂRI: Mihai Roman II (29 de ani, atacant, FC Botoșani), Mihai Bălașa (27 de ani, fundaș, Sepsi Sfântu Gheorghe)

 • „Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial. Noi ne batem la locul trei și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova” – Mihai Rotaru, patron U Craiova

Farul „luminează” bine în apărare, Hagi vrea mai multă strălucire în atac

Gică Hagi a luat la Farul un atacant care a avut multe probleme la Dinamo, Robert Moldovan, pe care crede că-l poate „resuscita”, cum a făcut cu atâția alți fotbaliști aflați în momente critice ale carierei. Este un pariu riscant, dacă luăm în calcul evoluțiile lui „99” (așa-i spun fanii dinamoviști, exasperați de ineficacitatea lui Moldovan) dar așa ceva îi place „Regelui”.

Gică Hagi are încredere în jucătorii săi și obiectivul primăverii este unul singur: să joace în play-off. Lupta o dă cu FC Botoșani, Universitatea Craiova și Rapid. Va fi o încleștare teribilă între 5 echipe apropiate valoric.

FARUL

VENIRI: Michael Omoh (30 de ani, mijlocaș, Academica Clinceni), Robert Moldoveanu (22 de ani, atacant, Dinamo),

PLECĂRI: Aurelian Chițu (30 de ani, atacant, FC U Craiova 1948)

 • „Sunt şase luni de când muncim bine. Nu am fost constanţi, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult, mai trebuie să fim mult mai concreţi în faţa porţii” – Gică Hagi
 • „Nu mă încântă că avem cea mai bună defensivă, ştiu că am fundaşi buni, dar ar trebui să marcăm mai multe goluri. Cred că meritam să avem mai multe goluri, la câte ocazii am avut. În atac trebuie să lucrăm mai bine şi să fim mai concreţi” – Gică Hagi
 • „Fără goluri marcate degeaba nu primești goluri, punctele se risipesc. Trebuie să dăm goluri ca să jucăm între primele șase, pentru cupele europene” – Gică Hagi
 • 13 goluri (medie: 0,62) a primit Farul în 21 de etape, în care a marcat de 23 de ori (medie: 1,1)

Patronul Rapidului uimește: „Nu este un capăt de țară dacă nu intrăm în play-off”

Rapid a anunțat 5 jucători că nu mai intră în planurile echipei și i-a trimis la echipa a doua până își găsesc alte echipe: Raul Costin (36 de ani), Alex Ioniţă 1 (32 de ani), Mircea Leasă (22 de ani), Anestis Nastos (32 de ani) și Bogdan Barbu (29 de ani, a reziliat deja contractul) au fost anunţaţi că se vor antrena cu echipa secundă a Rapidului şi că ar fi bine să-şi găsească alte echipe.

La achiziții, giuleștenii se laudă cu un mijlocaș central estonian important pentru naționala țării sale: 39 de meciuri, în care a marcat 8 goluri. Mattias Kait are 23 de ani și a venit de Bodo Glimt, campioana Norvegiei în sezonul încheiat în decembrie (nordicii joacă într-un sistem primăvară-toamnă).

A mai ajuns la Rapid și un argentinian polivalent, care poate juca în apărare atât pe dreapta, cât și în centru central, dar și ca mijlocaș dreapta. Matias Perez Acuna are 27 de ani și a jucat la Estudiantes Caseros, locul 11 din a doua ligă din Argentina în sezonul încheiat în noiembrie (sistem primăvară-toamnă).

Presiunea pentru accederea în play-off vine din tribune (mai ales din cele ale noului stadion, în sezonul care începe) și din ambiția lotului, atâta timp cât patronul Victor Angelescu declară liniștit că ratarea play-off-ului nu este un capăt de țară, cu atât mai puțin de… linie!

 • „Nu este un capăt de țară dacă nu intrăm în play-off. Avem un buget bun, nu este în primele patru-cinci bugete din Liga 1, și încercăm să nu ne întindem mai mult decât este nevoie” – Victor Angelescu

RAPID

VENIRI: Răzvan Onea (23 de ani, fundaș, Poli Iași), Matias Perez Acuna (27 de ani, fundaș, Estudiantes, Argentina), Mattias Kait (23 de ani, mijlocaș, Bodo Glimt, Norvegia), Jakub Vojtus (28 de ani, atacant, Mezokovesd, Ungaria)

PLECĂRI: Bogdan Barbu (29 de ani, mijlocaș, liber)

Dinamo a schimbat antrenorul, jumătate din lot și așteaptă cu încredere… minuni!

La Dinamo, ca la nimeni… Iuliu Mureșan l-a dat afară pe Mircea Rednic și l-a adus pe Flavius Stoican. Flavius Stoican a dat afară jumătate de lot și a adus jucători în vârstă, la final de carieră sau pe care nu i-au mai vrut alții.

Cu toate acestea nou veniții Patriche, Tomozei și Buleică par, la prima vedere de joc, peste ceea ce aveau sau mai au „câinii” în curte. Francezul Chesneau este și el o soluție mai bună în poartă decât gafeurul Eșanu sau prea-crudul Fara, așa că Dinamo pare mai bine „dotată” în apărare.

 • 43 de goluri luate în 21 de meciuri, cu o medie jenantă de 2,05 „boabe” încasate pe meci fixează apărarea lui Dinamo pe ultimul loc în Liga 1 Casa Pariurilor

Problema rămâne atacul, mai ales că a plecat și Deian Sorescu, jucătorul pe care era axat jocul „câinilor”. Nu numai golul a lipsit ofensivei, dar și ocaziile, „câinii” au ajuns în situații favorabile foarte greu pe construcție și majoritar pe acțiuni individuale, greșeli grave de apărare a adversarilor sau pur și simplu noroc.

„Plombele” puse până acum au acoperit numai defensiva și e greu de crezut că puștiul francez Balthazar Pierret, anunțat în premieră de FANATIK, va rupe norii și plasele „dușmanilor” după un sezon de toamnă modest la Boulogne, în liga a III-a din Franța, cu 10 meciuri (doar două integralist) și fără niciun gol.

DINAMO

VENIRI: Thomas Chesneau (22 de ani, portar, Concordia Chiajna), Răzvan Patriche (35 de ani, fundaș, Academica Clinceni), Marius Tomozei (31 de ani, fundaș, UTA), Igor Jovanovic (32 de ani, fundaș, Suduva Marijampole, Lituania 1), Alin Buleică (30 de ani, mijlocaș, Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Balthazar Pierret (21 de ani, atacant, Boulogne, Franța 3)

PLECĂRI: Petar Gluhakovic (25 de ani, fundaș, liber), Răzvan Popa (25 de ani, fundaș, liber), Michel Espinosa (28 de ani, fundaș, liber), Andre Pinto (32 de ani, fundaș, liber), Cătălin Itu (22 de ani, mijlocaș, CFR Cluj), Deian Sorescu (24 de ani, mijlocaș, Rakow Czestochowa, Polonia 1), Robert Moldoveanu (22 de ani, atacant, Farul), Mihai Neicuțescu (23 de ani, atacant, FC Buzău), Tomas Vestenicky (25 de ani, atacant, liber), Cătălin Țîră (27 de ani, atacant, liber)

 • „Ne mai trebuie un atacant, pentru că Ivanovski are 3 galbene. Dacă e avertizat cu FC Argeș, atunci nu va juca împotriva celor de la FCSB. E important să mai vină un vârf. Mai vreau un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar” – Flavius Stoican
 • „Suntem în discuții cu mai mulți jucători, am ochit țintele. Dar avem un plafon salarial. Dacă un jucător vrea 10-15.000 de euro, atunci mergem la al doilea jucător de pe listă” – Flavius Stoican
 • „Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la Federaţie” – Iuliu Mureșan
ADVERTISEMENT
Ucis cu 196 de lovituri de cuțit, după ce a păcălit 2 bărbați...
Ucis cu 196 de lovituri de cuțit, după ce a păcălit 2 bărbați că o să-i îmbăgățească. Criminalii din UK l-au răpit, torturat, apoi i-au trimis poze fiicei
A refuzat să-l ajute pe Irinel Columbeanu, iar acum a fost ”taxat”: ”E...
A refuzat să-l ajute pe Irinel Columbeanu, iar acum a fost ”taxat”: ”E un semn de la Dumnezeu”
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și...
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și mi-a dat un test”
Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi...
Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi cu 10 ani mai mică decât selecţionerul României
Panică printre măicuțe. Urșii au atacat una dintre „Meteorele României” și au devastat...
Panică printre măicuțe. Urșii au atacat una dintre „Meteorele României” și au devastat și un schit
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe...
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe malul apei....
A murit o mare actriță și prezentatoare TV! Doliu în televiziune
A murit o mare actriță și prezentatoare TV! Doliu în televiziune
A făcut istorie în televiziune. În comunism avea altă meserie
A făcut istorie în televiziune. În comunism avea altă meserie
Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai...
Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai mulţi bani dau pe medicamente!”
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de...
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: „Are ochii lui...„
VIDEO. Cum îi umilea primarul fugar Cherecheș pe oamenii din școli: „Calc pe...
VIDEO. Cum îi umilea primarul fugar Cherecheș pe oamenii din școli: „Calc pe demisia voastră! Dau eu bani de la mine. Aici, la noi, nu e ca la București!”
Leguma iubită de români care îngrașă mai mult decât carnea. E consumată des,...
Leguma iubită de români care îngrașă mai mult decât carnea. E consumată des, dar nutriționiștii nu o recomandă
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!