Liga 1 cu 16 echipe? Se pregăteşte o adevărată revoluţie. “4 vor retrograda!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
16/04/2018, 17:45
Liga 1 cu 16 echipe? Se pregăteşte o adevărată revoluţie. “4 vor retrograda!”

Actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că pregăteşte noi schimbări în Liga 1 Betano şi a dezvăluit că se gândeşte la un sistem competiţional cu 16 echipe, dintre care 4 să retrogradeze şi una să meargă la baraj.

Liga 1 ar putea avea 16 echipe, dintre care 4 vor retrograda

“Ne uităm şi vedem că până în 2020 vom avea mai multe stadioane, atât în ţară, cât şi în Bucureşti. Ne dorim ca din sezonul 2019-2020 să avem un sistem cu 16 echipe în Liga 1. Dintre ele, 4 să retrogradeze, iar una să meargă la baraj.

Vedem că foarte multe cluburi de tradiţie sunt în ligile inferioare şi şi-au dat seama de managerul defectuos din trecut, care a dus echipele în faliment sau insolvenţă. Din punct de vedere sportiv, le putem crea aceste condiţii. Avem argumente solide de a creşte Liga 1 la 16 echipe”, a spus Răzvan Burleanu, la Pro X.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×