Fotbal intern

Episod şocant în Liga 1! “A tras cu pistolul după ce a câştigat la poker”

Poveştile despre partidele de poker dintre foştii patroni din Liga 1 au intrat de mult în folclor, dar parcă mereu mai apare o istorisire care încă nu a ajuns la urechea microbiştilor. Adrian...
09.07.2017 | 12:00
Episod socant in Liga 1 A tras cu pistolul dupa ce a castigat la poker
ADVERTISEMENT

Poveştile despre partidele de poker dintre foştii patroni din Liga 1 au intrat de mult în folclor, dar parcă mereu mai apare o istorisire care încă nu a ajuns la urechea microbiştilor. Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a făcut parte din grupul restrâns al celor care se întâlneau la şpriţ şi la poker, iar recent a povestit un nou episod interesant despre o astfel de seară.

Scena pare desprinsă din filme, la aceasta participând, în afara lui Porumboiu,  Doru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, şi Gheorghe Ştefan ” Pinalti”, fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamţ. Cei trei jucau poker în momentul în care Sechelariu, de bucurie că avea royală, a scos un pistol cu gaze şi a tras în sus, spre spaima celorlalţi doi. În acea seară lipseau doi dintre obişnuiţii acestui gen de întâlniri, Gigi Becali şi Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Eram la Doru Sechelariu. Mai era acolo Pinalti. Jucam poker, cu glume, şpriţuri. Şi la un moment dat, Doru a prins royală. De bucurie, a scos un pistol cu gaze şi a tras în sus. Normal că noi am fugit pe scări. El ţipa după noi: «am royală, am royală!» Bine, mă, ai royală! Toată lumea a fugit pe scări. Nu a fost niciodată vreun joc pe jucători. Nu e adevărat nici că Gigi şi-a pierdut maşina la un joc de poker”, a povestit Porumboiu la TV Dolce Sport.

Doru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversaţi patroni postrevoluţionari şi patron al echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, perioadă în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Sechelariu a murit în februarie 2013.

ADVERTISEMENT
Tags: