Fotbal intern

Poli Timişoara – Gaz Metan s-a terminat cu o remiză albă. Medieșenii au ratat un penalty în ultimele minute

Poli Timisoara  Gaz Metan sa terminat cu o remiza alba Mediesenii au ratat un penalty in ultimele minute

Liga 1 etapa 11 play-out LIVE STREAM. Noua etapă din Liga a 11-a a debutat cu duelul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Juventus București și se va termina luni. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

UPDATE 22.45 / Lupta pentru evitarea retrogradării rămâne deschisă. Poli Timișoara – Gaz Metan s-a terminat 0-0. Medieșenii au avut ocazia să se impună în finalul meciului, după ce au obținut un penalty în minutul 92. Rosado a tras însă peste poartă, iar Gaz Metan a ratat ocazia să se îndepărteze de zona fierbinte a clasamentului. Cu 3 etape înainte de final, Dinamo ocupă prima poziție în play-out, cu 47 de puncte. Este urmată de Botoșani (33), Sepsi (32), Gaz Metan (26) și Concordia Chiajna (26). Echipa din Voluntari este pe locul 6, care duce la barajul (25 de puncte). Pe locurile care duc în Liga a 2-a se poziționează Poli Timișoara (23 de puncte) și Juventus București (16).


Ultimul meci al rundei cu numărul 11 se va desfăşura la Timişoara, acolo unde echipa antrenată de Adrian Neaga va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş. Partida se va disputa de la ora 20:45 şi va fi arbitrată de către Ovidiu Haţegan, împreună cu Vasile Marinescu şi Adrian Ghinguleac.


UPDATE, ora 20:30 Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Raţ – Artean, Vaşvari – Ciucur, Bîrnoi, Oliva – Roman

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, Sîrghi, Constantin, Buşu – Olaru, Cristea, Caiado – Popovici, Rondon, Ely Fernandes


Echipele probabile:

Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Raţ – Vaşvari, Artean – Munteanu, Bârnoi, Oliva – Drăghici

Gaz Metan: Pleşca – Popovici, Sîrghi, Constantin, Buşu – Cristea, Olaru – Caiado, Chamed, Ely – Rondon


Update. FC Voluntari a remizat cu FC Botoşani, scor 1-1, iar echipa lui Adi Mutu rămâne pe loc de baraj, toate acestea după ce a jucat timp de 70 de minute în inferioritate. Cătălin Golofca a deschis scorul în minutul 26, iar Benzar a egalat în minutul 35.


Update. FC Voluntari – FC Botoşani se întâlnesc în etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Echipa lui Adi Mutu are nevoie de o victorie pentru a se îndepărta de zona de retrogradare. VEZI MECIUL ONLINE AICI! 

Echipele de start:

FC Voluntari: Mincă – Achim, Balaur, Horj, Bucurică – Răuţă, Lazăr – Căpăţână, Cernat, Benzar – Voicu

FC Botoşani: Pap – Burcă, Miron, Plămadă – Unguruşan, Oaida, Achim, Muşat – Serediuc, Golofca, Golubovic


Update. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe o învinge pe Juventus Bucureşti, scor 2-1, în etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, iar oaspeţii sunt tot mai aproape de retrogradare. Sepsi se află pe locul 2, cu 32 de puncte, iar echipa lui Marius Baciu pe 8, cu 16 puncte.

Echipele de start pentru Sepsi – Juventus:

Sepsi: Niczuly – Dalmau, Viera, Ursu, Sato – Ghinga, Petrovikj – Tandia, Fulop, Hamed – Hadnagy

Juventus: Drăghia – Kardes, Walace, Leca, Popescu – Băjenaru, Simon, Ciobanu – Nicoară, Drăghici, Petre


Liga 1 etapa 11 play-out LIVE STREAM. Sepsi vine după o victorie importantă, scor 3-0, în fața celor de la Poli Timișoara. Covăsnenii au câștigat, chiar dacă au jucat mult timp cu un om mai puțin pe teren. De partea cealaltă Juventus mai păstrează doar șanse teoretice la rămânerea în Liga 1. Partida are loc astăzi de la ora 18:00

Liga 1 etapa 11 play-out LIVE STREAM. Echipe probabile

Sepsi: Niczuly – Dalmau, Viera, Ursu, Sato – Ghinga, Petrovikj – Tandia, Fulop, Hamed – Simonovski

Juventus: Drăghia – Kardes, Leca, Wallace, D. Popescu – Balgiu, V. Gheorghe – Drăghici, Băjenaru, Nicoară – M. Constantinescu.

Dinamo caută a patra victorie consecutivă

Al doilea meci al rundei se va juca sâmbătă, de la ora 21:45, între Concordia Chiajna și Dinamo București. Ilfovenii au obținut o victorie importantă în ultima etapă, pe terenul celor de la FC Botoșani. Duelul Chiajna-Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:45.

În al treilea meci din play-out, duminică de la ora 17:00, FC Botoșani va căuta să spele prestația extrem de slabă din meciul cu Chiajna, pe terenul celor de la FC Voluntari, formație antrenată de Adrian Mutu . VEZI AICI MECIURILE ONLINE!

Ultimul meci din etapa a 11-a a play-out-ului se joacă luni, între Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș, de la ora 20:45.