Fotbal intern

Gaz Metan a învins Juventus şi s-a salvat matematic de la retrogradare

28.05.2018 | 19:22
Gaz Metan a invins Juventus si sa salvat matematic de la retrogradare

LIGA 1 ETAPA 13 PLAY-OUT LIVE STREAM. Penultima rundă din play-out-ul Ligii 1 Betano este foarte importantă pentru a se decide echipele care vor retrograda în eșalonul secund. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


Update. Gaz Metan s-a impus în faţa celor de la Juventus Bucureşti, scor 3-0, iar formaţia din Mediaş s-a salvat matematic de la retrogradare.


Update. Acum se joacă meciul Gaz Metan – Juventus Bucureşti. În cazul unei victorii, gazdele îşi asigură încă un sezon în Liga 1 Betano.

Echipele de start:

Gaz Metan: Greab – Creţu, Sîrghi, Constantin, Popovici – Cristea, Rosado – Caiado, Olaru, Pârvulescu – Rondon

Juventus: Drărghia – Ene, Walace, Leca, Popescu, Simion, Balgiu – Nicoară, Băjenaru, Ştefan – Ciobanu


UPDATE. FC Botoşani s-a impus cu scorul de 1-0 la Sepsi şi va termina play-out-ul pe locul doi, în spatele celor de la FC Dinamo Bucureşti.


Update. Azi, de la ora 18.00, Sepsi OSK va primi vizita formaţiei FC Botoşani, iar cele două echipe se vor lupta pentru poziţia a 2-a din play-out-ul Ligii 1 Betano.  Oaspeţii se află pe locul 2, cu 34 de puncte, iar echipa din Sfântu Gheorghe pe 3, cu 33 de puncte.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Dalmau, Ursu, Ghinga, Dima – Petrovikj, Ghinga – Oliveira, Fulop, Tandia – Simonovski

FC Botoşani: Cobrea – Burcă, Tincu, Miron – Ungurușan, Oaidă, Rodriguez, Mușat – Roman, Chitoșcă, Golofca

Sepsi - Botoşani
Sepsi – Botoşani

Update. FC Voluntari a remizat cu Chiajna, scor 2-2, iar echipa lui Adrian Mutu nu a scăpat de emoţii deoarece a rămas pe poziţia a 6-a, cu 26 de puncte.


Update. Echipele de start în meciul dintre FC Voluntari şi Concordia.


FC Voluntari – Concordia este primul meci al etapei a 13-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, azi, de la ora 17.30, iar echipa antrenată de Adrian Mutu are nevoie de o victorie pentru a se îndepărta de locul e baraj. FC Voluntari se află pe poziția a 6-a, cu 25 de puncte, la patru în spatele Concordiei, echipă care ocupă locul 4.

LIGA 1 ETAPA 13 PLAY-OUT LIVE STREAM. Sepsi și Botoșani se bat pentru locul 2

Duminică, 27 mai, de la ora 18.00, are loc întâlnirea dintre Sepsi OSK și FC Botoșani. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct înaintea penultimei etape din play-out-ul Ligii 1 Betano, ediția 2017-2018, iar formația din Sfântu Gheorghe ar putea urca pe locul 2 în clasament în cazul unei victorii. VEZI AICI VIDEO CU TOATE MECIURILE!

Meciul de fotbal dintre FC Botoșani și Sepsi OSK.
Meciul de fotbal dintre FC Botoșani și Sepsi OSK.

Juventus speră să se salveze de la retrogradare

Luni, 28 mai, vor avea loc două meciuri din play-out. Gaz Metan se duelează cu Juventus, de la ora 18.00. Înaintea etapei a 13-a din Liga 1 Betano, oaspeții se află pe ultimul loc cu 16 puncte, în timp ce echipa lui Cristi Pustai se află pe 5, cu 27 de puncte. În cele 12 runde din play-out, Juventus București a bifat 8 înfrângeri, 1 egal și 3 victorii.

ACS Poli Timișoara – Dinamo este ultimul meci al rundei 13 din play-out, luni, ora 20.45. Dacă echipa lui Florin Bratu se află pe locul 1, cu 50 de puncte, formația din Timișoara are emoții. Bănățenii pregătiți de Adrian Neaga sunt pe loc retrogradabil și au nevoie de o victorie pentru a se îndepărta de pericol.

Alexandru Munteanu, Gabriel Torje și Bogdan Străuț în meciul de fotbal dintre Dinamo București și ACS Politehnica Timișoara.
Alexandru Munteanu, Gabriel Torje și Bogdan Străuț în meciul de fotbal dintre Dinamo București și ACS Politehnica Timișoara.

Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.